• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

Padel sko

Her finder du padel sko, der er komfortable og giver dig et bre og stabilt greb på padelbanen.

Med padel sko får du et godt, stabilt greb på banen, samtidig med at du får en behagelig base at spille på. Padel sko minder om sko, der anvendes på lerbaner i tennis. Ydersålen af padleskoene har en mønstret ydersål, der er designet i forskellige gummiforbindelser for at give dig så godt et greb som muligt og samtidig få skoene til at vare i mange kampe.

Da padel er en hurtig og dynamisk sport, er det vigtigt, at du bruger sko, der har et godt greb, og som skaber god kontakt på jorden.

Hvilke padel sko er de bedste?

Det kan være svært at vide, hvilke padel sko er de bedste, og hvilke padel sko er rigtige for dig og dit spil. Men det er vigtigt, at du bærer sko, der er designet til fysisk aktivitet, og som samtidig giver dine fødder støtte og komfort. I denne kategori finder du sko, der er perfekte til padel.

Hvad er specielt ved padel sko?

Det, der adskiller padelsko fra almindelige sko, er, at de er designet til at transportere fugt og sved væk fra dine fødder – for at give dine fødder et så frisk klima at være i. Ved at transportere fugt væk minimerer skoene risikoen for svedige fødder og "glider rundt" i skoene. Samtidig minimerer det risikoen for, at du lider af gnidninger og blærer.

Hvad der også adskiller padel sko fra almindelige sko er, at de er designet til at være lette og smidige - for ikke at blive opfattet som tunge eller klodsede.

Hvordan skal padel sko sidde?

Da vores fødder er forskellige, sidder skoene også anderledes på vores fødder. Nogle vil have skoene til at sidde stramt, nogle vil have mere plads i skoene. Derfor er padel sko designet med en snørering og med bøjelige overdel, der får skoene til at følge formen på din fod, hvilket giver optimal komfort og en god pasform. Snørebåndene gør det også muligt at tilpasse skoene til, hvor stramme du vil have dem til at sidde på dine fødder.

Padel sko fås i flere forskellige modeller, både for mænd og kvinder. Skoene er designet i forskellige materialer og med forskellige udsåler. Derfor varierer prisen afhængigt af skoenes materiale. Vores padel sko er også tilgængelige for dem, der har smalle fødder, eller for dem, der har bredere fødder.