• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna
springyard-winter-insole-ull-barnsula.jpg
Varmfodrat
springyard-winter-insole-ull-barnsula.jpg
winter-insole-barn-springyard-ull.jpg

Springyard Winter Insoles Kids Uld

79 kr.

Størrelse

Sendes inden for 1-3 hverdage

  • truckLevering 1-3 hverdage
  • truckFri fragt fra 599 kr
  • truckÅbent køb i 30 dage

Produkt beskrivelse

Specifikationer

Anmeldelser

Springyard Winter Insoles Kids Uld er en varm skosål til børn fra Springyard i 100% uld med isolerende aluminiumbund.

Skoindsatsen giver komfort og forhindrer kolde fødder. Mellemlag i skum giver en varig kold barriere, og aluminiumlaget i bunden giver fødderne beskyttelse nedenfra.

Skosålen passer perfekt til vintersko og støvler. Varm og blød vintersål, der holder dine fødder varme på kolde vinterdage.

Luft sålen efter brug.

Uldsåler holder dine fødder varme i løbet af de koldere dage på året. Alle uldsåler, som du finder her, har temperaturregulerende egenskaber, der hjælper fødderne med at opretholde en jævn behagelig temperatur. Uldsålerne er også fugtabsorberende, og sålerne passer i alle typer sko.

Springyard indlæg, såler og pigge er blot nogle få af de produkter, som mærket tilbyder fra det brede sortiment. Springyard er et engrosfirma, der tilbyder produkter inden for skopleje, skotilbehør, såler, snørebånd og skridsikker beskyttelse. Springyards skosåler og -indlæg sikrer dig øget komfort i dine sko, så du kan gå bedre og mere behageligt. Deres pigge og skridsikre beskyttelse sikrer, at du ikke glider og er tilpasset forskellige situationer, behov og aldre. Springyard snørebånd er perfekte til dig, der ønsker at give dine sko et nyt liv eller et andet look ved at tilføje lidt ekstra farve eller mønster.

Deres brede sortiment tilbyder også andet skotilbehør, der hjælper dig med at holde dine sko friske og pæne. Springyards produkter er skabt for at hjælpe og give mere glæde i hverdagen.

En pakke indeholder to såler.
Produceret i Tyskland

Non-mulesing | mulesing-fri uld