• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt fra 599kr
  • Sikker betaling via Klarna
  • Åbent køb i 30 dage

Strømper

Her finder du strømper, som giver fødderne komfort, afhjælper fodproblemer og er velegnet til forskellige lejligheder.

Der findes mange varianter af sokker, og de er en vigtig hverdagsbeklædning, som bruges i mange forskellige situationer. Strømper kan bruges på flere forskellige måder og kan også være praktiske eller bruges som modetilbehør. De fås i forskellige materialer, farver og modeller for at matche tøj og skabe personlige stilarter. Mens du holder dine fødder varme og beskytter dem mod skoskader, vabler eller andre fodrelaterede problemer.

I vores sortiment finder du strømper til alle behov, alt fra diskrete hverdagsstrømper til farverige sokker, der giver dit outfit det lille ekstra. Eller strømper som hjælper med fysiske aktiviteter og andre hverdagslige lejligheder. De kommer fra flere kendte mærker og fås til både mænd og kvinder.

Vores tåsokker er unikke strømper med tæer og er perfekte til dem, der har problemer med fodsvamp eller let gnav mellem tæerne.Tåstrømperne spreder tæerne på en mere naturlig måde, hvilket gør at tæerne adskilles bedre og kan bevæge sig mere. Det gavner samtidig blodcirkulationen, og fødderne kan nemmere holde en jævn temperatur, holde tæerne tørre og også forhindre fodsvamp. Uanset hvad du har brug for, så findes der strømper til dig, i alle mulige forskellige modeller, mønstre og dejlige farver til alle årstider og lejligheder.

Der er også sokker til følsomme fødder, såsom skridsikre strømper med skridbeskyttelse, diabetesstrømper og specialstrømper, der er specielt udviklet til følsomme fødder uden presse sømme.

Du kan finde skridsikre sokker eller sokker med skridsikre såler, for godt greb på glatte overflader. Anti-slip sokker hjælper dig med at gå sikkert og fås i flere forskellige modeller og materialer, blandt andet i uld og bomuld. Skridsikre strømper hjælper dig med at holde balancen, både ung og gammel. De er også udviklet til følsomme og ømme fødder. Strømperne sidder helt uden tryk og har ingen sømme eller folder, der giver ubehag eller ubehag.

Diabetesstrømper er strømper til diabetikere eller til følsomme fødder. Som diabetiker er du ekstra følsom over for tryk og gnidninger, som du kan få af "normale" sokker. Sokker til diabetikere er designet med et blødt og hudvenligt materiale, har ekstra flade sømme eller ingen sømme, har rullekanter eller løs elastik, der ikke skaber unødigt tryk.

Vi tilbyder strømper med kompression, der er strikket på en unikt måde og virker på at øge blodcirkulationen, og giver næring og luftudveksling til musklerne. Hvis du har f.eks. hælspore, kan du lindre den og lindre plantar fascia scenen med en hælsporestrømpe med kompression. Nogle sportsstrømper med kompression bidrager også til sundere ben både under og efter træning.

Sportssokker er vigtige beklædningsgenstande, der kan gøre en stor forskel i fysisk aktivitet. Sportsstrømper er specielt designet til at være ekstra slidstærke, transportere fugt, reducere muskelvibrationer, give hurtigere restitution og støtte musklerne. De kan bruges til forskellige former for aktiviteter, såsom løb og træning. Bomuldsstrømper bruges af mange, der træner, da de er bløde, behagelige og lavet af materialer, der transporterer fugt væk og holder fødderne tørre og friske. Fordi sokkerne transporterer fugt væk, mindskes også smertefulde ubehag på fødderne, såsom vabler og gnidninger. Pasformen på sportsstrømper adskiller sig også fra "almindelige" sokker, de er bedre formet efter fodens struktur. Det betyder, at de sidder bedre på foden, samtidig med at de giver mere komfort. Uanset om det er løb, powerwalking, crossfit, yoga eller dans, så har vi sportsstrømper, der passer til din aktivitet.

Varme strømper eller sokker er lavet til de koldere tider om året og til dem, der har frosne fødder. De varme strømper er tilpasset både hverdag og sportsaktiviteter og fås i både uld, bomuld og et materialemix.

Du kan også finde sokker med et lavere skaft, der passer særligt godt til sneakers. Eller foretrækker du ballerinasokker, så har vi lave strømper eller helt uden skaft, der er tilpasset specifikt til ballerinasko eller andre lave sko, hvor du ikke ønsker at sokkerne skal ses. Strømperne giver komfort i skoen og holder fødderne på en mere behagelig temperatur. Alternativt hvis du ønsker en sok, der ikke er synlig eller stikker op over kanten af ​​skoen.

Hvilke strømper er bedst?
Du kan finde de bedste strømper hos os. Der findes sokker i alle mulige varianter og materialer eller med funktion og til forskellige formål. Vælg altid sokker efter behov og aktivitet. Men uanset hvilken slags strømper du leder efter, så har vi sokker, der passer til dig og dine behov.

Hvor ofte skal du skifte strømper?
Strømper udsættes dagligt for snavs, sved og bakterier, der kan forårsage dårlig lugt og infektioner. Derfor er det vigtigt altid at sørge for at have rene eller nye sokker derhjemme, så du kan skifte dem ofte. Ideelt set skal du skifte sokker hver dag eller vaske dem regelmæssigt for at reducere forskellige fodproblemer relateret til svedige eller fugtige fødder.

 

235 produkter

235 produkter

falke-vit-cotton-touch.jpg
Mängdrabatt
Falke

Falke Cotton Touch White

159,00 kr.
svart-cotton-touch-falke.jpg
Mängdrabatt
Falke

Falke Cotton Touch Black

159,00 kr.