• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt fra 599kr
  • Sikker betaling via Klarna
  • Åbent køb i 30 dage

Strømper

Her finder du strømper, der giver dine fødder komfort og lindrer forskellige fodproblemer.

Strømper er en hverdagsbeklædning, der fås i flere forskellige materialer, farver og modeller. Hos os finder du strømper til alle behov og lejligheder til både damer og herre. Vores sortiment af strømper kommer fra flere kendte varemærker, og du finder alt fra den diskrete hverdagsstrømpe til den farverige, pæne strømpe, der sætter prikken over i'et på dit outfit. Men vi har også strømper, der hjælper dig under alle dine fysiske aktiviteter. Uanset om du løber, powerwalker, dyrker crossfit, yoga eller danser, så har vi sportsstrømpen til dig.  Vores sortiment inkluderer også strømper til dig, der har lidt mere følsomme fødder, herunder har vi bl.a. skridsikre strømper med en skridsikkert sål, diabetesstrømper og specialstrømper uden sømme der trykker, specielt udviklet til følsomme fødder. Vi tilbyder desuden også tåstrømper, den unikke strømpe med tæer, så dine tæer kan sprede sig på en mere naturlig måde, hvilket øger blodcirkulationen. Uanset hvilket behov du har, så har vi strømperne for dig, herunder flere forskellige modeller, mønstre og flotte farver, der passer alle årstider og lejligheder.

Vores skridsikre strømper har en skridsikkert sål, så du undergår at glide. Skridsikre strømper hjælper dig med at gå sikkert og fås i flere forskellige modeller i både uld og bomuld. Skridsikre strømper hjælper dig med at holde balancen, og passer såvel gamle som unge. De skridsikre strømper er også udviklet til følsomme og skrøbelige fødder. Strømperne holder sig oppe helt uden at trykke, ydermere har de ingen sømme eller folder, der kan forårsage ubehag eller besvær. 

Diabetesstrømper er strømper til diabetikere eller til dig med følsomme fødder. Som diabetiker er du ekstra følsom over for tryk, eller hvis noget gnaver, hvilket kan forekomme med normale strømper. Derfor er alle strømper, som du finder nedenfor, både bløde og lavet af et hudvenligt materiale, der er uden sømme og et stramtsiddende skaft. 

Sportsstrømper og sokker er en vigtig beklædningsgenstand, der kan gøre en stor forskel under fysisk aktivitet. Sportsstrømper er specielt designet til at være ekstra holdbare, transporterer fugt, reducerer muskelvibrationer, giver hurtigere restitution og støtter musklerne. Sportsstrømperne kan bruges til alle former for sportslig aktivitet, såsom løb eller træning. Bomuldsstrømper bruges af mange, der træner, da de er bløde, komfortable og er lavet af materialer, der transporterer fugt væk og holder fødderne tørre og friske. Ved at strømperne transporterer fugt væk, reducerer du også smertefuldt ubehag på fødderne, såsom vabler og hudafskrabninger. Sportsstrømper pasform adskiller sig også fra almindelige strømper, da de er bedre formet efter fodens struktur. Hvilket betyder, at de sidder bedre på foden og samtidig giver mere komfort.

Varme strømper er lavet til de koldere tider på året og for dig, der lider af forfrosne fødder. De varme strømper er tilpasset til både hverdags og sportslige aktiviteter. De varmende strømper finder du nedenfor, og de fås i henholdsvis uld og bomuld. 

Hvis du har en hælspore, kan du lindre den og aflaste plantar fascia-senen med en hælsporestrømpe med kompression. FS6 fra OS1st er en effektiv strømpe, der aflaster og øger blodcirkulationen, så inflammationen kan gå i sig selv.

Tåstrømper er strømper med tæer og er perfekt til dig, der har problemer med fodsvamp eller let får gnidninger mellem tæerne. Tåstrømper hjælper også med at sprede tæerne på en naturlig måde, hvilket giver dig bedre balance. Eftersom tåstrømperne adskiller tæerne og giver dem mulighed for at bevæge sig mere naturligt, er det til fordel for blodcirkulationen og gør det lettere for dine fødder at opretholde en jævnere temperatur. Desuden forbliver tæerne tørre, og fodsvamp kan derved modvirkes.

Her ser du tåstrømper fra Toesox og Amazing Care. Tåstrømperne fra Toesox fås også med kompression, så de har en gradueret kompression, der øger blodcirkulationen og bidrager til hurtigere restitution. 

Vores sortiment tilbyder også strømper med et lavere skaft, eller helt uden et skaft, hvilket passer særligt godt i sneakers, hvis du ønsker at bære en strømpe, der ikke kan ses eller stikker op over kanten på din sko. Men hvis du foretrækker ballerinastrømper i stedet, har vi også strømper uden skaft, der passer til ballerinasko eller andre lave sko, hvor du ikke ønsker, at strømperne skal være synlige. Strømperne sikrer komfort i skoen og holder fødderne i en mere behagelig temperatur.

For dig, der har problemer med hævede ben og blodcirkulationen, har vi støttestrømper. Støttestrømper, også kendt som kompressionsstrømper, er strømper, der modvirker hævelse i benene, øger dit velvære og samtidig giver dine ben mere energi. Støttestrømper er perfekte til dig, der har et job, der belaster dine ben og giver dig trætte fødder. Uanset hvilket job du har, hvordan din hverdag ser ud, eller hvilke problemer du har, har vi støttestrømpen til dig. Du kan bruge støttestrømper af flere forskellige årsager, f.eks. under flyrejser, hvis du er gravid eller har åreknuder. Vi tilbyder også kompressionsstrømper, der kan anvendes ved fysisk aktivitet og dermed har virker effektivt under træning eller restituering. Støttestrømper har vist sig at være effektive i erhverv, hvor dine ben og fødder udsættes for belastning. Eksempelvis dig, der arbejder inden for sundhed og pleje, hvor du bevæger dig meget og har mange tunge løft. Ud over at forhindre blodpropper og åreknuder, giver støttestrømpen også en behagelig massage, når du bruger den. Hvis du har medicinske problemer og har brug for en støttestrømpe til at afhjælpe dit problem, kan en strømpe med et højere tryk være en fordel.

Hos os finder du almindelige støttestrømper, der fås i flere forskellige flotte farver og mønstre. Men hvis du vil have noget mere diskret, er der også ensfarvede støttestrømper og støttestrømper i nylon. Støttestrømperne fås i flere forskellige materialer, såsom bomuld, nylon, bambus og uld. Støttestrømper fås i flere forskellige modeller og er designet til at matche specifikke behov. Støttestrømperne, som sportsstrømper, fås også som en strømpe til læggen, for at øge restitutionen og reducere muskelvibrationer.  Der findes sportsstrømper med kompression, rejse- og flystrømper, der hjælper med blodcirkulationen under længere rejser. Støttestrømper kan også fås i stay-up, herunder strømpebukser, tåløse og hudfarvede. Du kan også få støttestrømper, der er skabt til at lindre hælspore (plantar fasciitis) og anden smerte i hælen. 

For at finde ud af præcis hvilken strømpe, der passer dig og dine behov, kan du enkelt klikke ind på de respektive produkter og læse mere om dem. 

Strømper fra ECCO er funktionelle og lavet af komfortable materialer til hverdagen, løb og vandreture. ECCO har udviklet sine produkter, så komfort, funktion og kvalitet er i fokus. Strømperne fra ECCO er skabt med dir release materiale, hvilket betyder, at fugten transporteres fra fødderne og holder dem tørre og friske.

OS1st strømper er skabt til at give dine ben og fødder støtte og restitution under fysisk aktivitet. Dog har de også strømper, der giver komfort, lindring og aflastning ved hælspore (plantar fasciitis), forskellige former for smerter i hælen og svangen samt hævede fødder. Strømperne bruges også til at reducere muskelvibrationer, giver bedre balance og bidrager til hurtigere restitution. 

Gococos strømper og kompressionsstrømper er designet til aktive mennesker, der stiller høje krav til funktionalitet og komfort. Gococo er et ungt strømpemærke fra Skandinavien, hvor funktion er i fokus. Gococos strømper kombinerer funktionelle materialer med legende farver i stilfulde og enkle designs. De farverige strømper er til dig, der er sporty og aktiv og ønsker at holde dine fødder tørre og friske. Gococo-strømperne er lavet af et slidstærkt materiale, der holder vask efter vask. Alle Gococos sportsstrømper er lavet helt eller delvist i markedets hurtigst tørrende materiale, Cocona Polyester, for at give dig en farverig og behagelig træningsoplevelse.

Happy socks strømper blev skabt med visionen om at ændre en nødvendighed i hverdagen til et farverigt designvalg, der spreder glæde. Alle Happy socks kan bæres af både mænd, kvinder og børn. De vidunderligt farverige strømper fra Happy Socks fås i alle tænkelige farver og mønstre. Disse strømper det uden tvivl sjovere at klæde sig på hver dag. Happy Socks leveres i en matchende gaveindpakning, hvilket også gør det til en gave, der både er sjov at modtage og give.

Mabs kompressionsstrømper og støttestrømper er skabt med en lang og dokumenteret erfaring inden for medicintekniske kompressionsstrømper. Mabs er kendt for deres brede udvalg af støttestrømper med kompression, til forskellige anvendelser. Alle strømper fra Mabs er klassificeret som medicinske kompressionsstrømper klasse 1. Støttestrømper, eller kompressionsstrømper, er en prøvet og veldokumenteret metode til at øge blodcirkulationen i benene. Mabs' klassiske støttestrømper med kompression lindrer trætte, hævede og ømme ben, uanset om du sidder, står eller går i lange perioder. Strømperne øger blodgennemstrømningen i benene og får dig til at føle dig mere frisk. Støttestrømper kan også lindre og reducere risikoen for åreknuder. Mabs kompressionsstrømper kan også bruges til fysisk aktivitet, da strømperne har en positiv effekt under træning og restitution.

Prosox strømper er skabt til dig med følsomme og sarte fødder. Alle Prosox strømper er designet og specialfremstillet, så strømperne kan holde sig oppe uden tryk og har hverken sømme eller folder, der forårsager hudafskrabninger. Strømperne er også fremstillet med den specielle "seamless" teknologi, der forhindrer hudafskrabninger over tæerne. Prosox tilbyder også strømper med en skridsikker sål for at minimere risikoen for faldulykker samt at du glider indendørs. Prosox strømper er perfekte til dig, der ønsker komfort, men ikke ønsker tryk. 

Strømper fra Springyard sikrer dig bedre komfort i dine sko, så du kan gå bedre og mere behageligt. Springyards produkter er skabt for at hjælpe og give mere glæde i hverdagen. 

Toesox' tåstrømper startede med en yogatime for over 10 år siden, hvor de så behovet for at skabe bedre betingelser for fødderne. Ved at beskytte tæerne, skabe bedre greb og mere mulighed for at bruge alle tæerne og samtidig få bedre balance. Hvilket førte til, at Toesox producerede strømper og sandaler, der gavner tæernes naturlige bevægelser. Derfor er Toesox' vision at skabe produkter, der understøtter kroppens naturlige bevægelser, uanset hvilken aktivitet du udøver. Deres tåstrømper hjælper med at sprede tæerne og giver dig en bedre balance.  De reducerer risikoen for gnidning mellem tæerne og kan også være nyttige mod fodsvamp. Toesox' forskellige kollektioner er specialdesignet til dans, yoga, pilates, cykling, løb, powerwalking og andre aktiviteter, der simpelthen bedst gøres barfodet.

Tåstrømper fra Amazing Care er produceret i kæmmet bomuld. Tåstrømperne har ingen sømme ved tæerne og sidder blødt og behageligt rundt om foden - perfekt til dig, der er følsom over for tryk eller let får hudafskrabninger.

Uanset hvilken type af strømpe, du er på udkig efter, har vi med sikkerhed en strømpe, der passer dig og dine behov. Hvis du vil vide mere om vores tøfler, skal du blot klikke på hver tøffel. Der kan du læse mere om tøflens egenskaber, og hvordan den kan gøre din hverdag mere behagelig. 

228 produkter

228 produkter

falke-vit-cotton-touch.jpg
NYHETER
Falke

Falke Cotton Touch White

159,00 kr.
svart-cotton-touch-falke.jpg
NYHETER
Falke

Falke Cotton Touch Black

159,00 kr.