• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

gummitøfler

Gummitøfler er komfortable og stødabsorberende tøfler, der også er kendte som Crocs.

Men tøflerne fik deres ikoniske kælenavn "foppatøfler" takket være ishockeyspilleren Peter Forsberg. Det var da han havde hælskade og havde problemer med at bruge almindelige sko at han begyndte af gå med Crocs. Derefter begyndte Peter Forsberg via sit firma Forspro at importere Crocs til Sverige. For at give svenskerne mulighed for at gå skønnere og mere behageligt - og det var en stor succes. Og "Foppatøflen" blev en ikonisk tøffel at bruge til både hverdag, derhjemme, på ferie og i skøjtehallen. 

Årsagen til gummitøflernes succes er dens unikke materiale Croslite ™. Croslite er et patenteret materiale med lukkede celler, der giver tøflerne deres unikke egenskaber. 

Croslite gør, at tøflerne giver fødderne en blød og stødabsorberende følelse, da de absorberer stød, hvilket minimerer belastningen, som fødderne udsættes for. Det giver fødderne behagelig komfort og minimerer chancen for, at fødderne bliver ømme, trætte og energiforladte. Skoens unikke materiale betyder også, at skoene er vandtætte, antibakterielle, lugtfrie og genanvendelige. Det har betydet, at gummitøflerne også er blevet populære til brug på arbejdspladsen, især inden for sundheds- og plejesektoren. 

Men i dag håndterer Crocs den distribution til Sverige, og på trods af at Peter Forsberg stoppede med at sælge Crocs for flere år siden, er hjemmeskoene stadig kendt i dag som - og kaldes "Foppatøfler".