• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

SALG

Vi på Minfot.dk vil beskytte miljøet og tager derfor et nyt initiativ, når det gælder håndtering af vores produkter. Når det gælder om at hjælpe miljøet, tror vi på at mange bække små, og at store som små anstrengelser kan gøre en stor forskel. Derfor har vi valgt at starte RESALES.

Her sælger vi produkter, hvor produktets udseende og kvalitet er det samme som et nyt, ubrugt produkt. Men varen mangler muligvis emballage, æske eller prismærke. Det kan også være produkter, hvis emballage er forsvundet et eller andet sted i processen, eller produkterne der har været brugt i fx model- og produktfotograferinger.

I stedet for at ødelægge, smide dem ud eller lade disse produkter stå og samle støv, har vi i stedet valgt at sælge dem til en nedsat pris. Fordi vi er overbeviste om, at du, ligesom os, tror at det er indholdet, der tæller.

Men der er også produkter, der er helt fejlfri, men de sælges, fordi vi ønsker at give plads til kommende nyheder. Vi gør dette, fordi vi hele tiden ønsker at kunne tilbyde dig, som kunde, de nyeste produkter, der er tilgængelige på markedet.

196 produkter

196 produkter

FITK-GRY_1.jpg

FitKicks Dam Gray

174 kr.
349 kr.

Du har set 36 ud af 196 produkter