• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

Slip-ins dame

Oplev vores udvalg af slip-in hjemmesko og tøfler til kvinder! Der findes modeller i flere forskellige materialer og designs, der egner sig både indendørs og udendørs, til fritid, arbejde og hverdagsaktiviteter.

Hvad er så fedt ved slip-ins? De er så nemme at tage på og af! Det vil være et ideelt valg for kvinder på farten, uanset om du leder efter et par komfortable hjemmesko, har brug for noget fleksibelt at smutte dine fødder ind i, når du løber et hurtigt ærinde eller skal ud på en udflugt. Nogle af slip-in hjemmeskoene har også justerbare hælstropper, som du kan folde tilbage, hvis det er nødvendigt, det betyder, at hjemmeskoene sidder mere fast på foden.

Alsidige materialer med kvalitet & stil

I vores sortiment af slip-in hjemmesko til kvinder har vi samlet de bedste muligheder og her finder du fx klassiske modeller i varme materialer som uld og fåreskind, perfekt til dem med frosne fødder, der leder efter et par varmende for øget komfort, afslapning og hyggelige stunder derhjemme.

Der findes også dameslip-ins i mere praktiske materialer som læder og gummi, som egner sig godt til arbejde og forskellige erhverv, hvor der er en fordel ved det fleksible slip-in design, men også ved at have et materiale, der kan tåle at få våd eller er nem at rengøre. Vælger du slip-ins i et gummimateriale, skal du kun skylle af og lade tørre, hvis det er nødvendigt, noget der gør dem perfekte til havearbejde eller bare at have stående inden for hoveddøren, så du nemt kan løbe ud og samle post i postkasse.

Vi prioriterer din komfort og de dameslip-ins, du finder her, er nøje udvalgt for at give dig den komfort, du leder efter.

71 produkter

71 produkter

Du har set 36 ud af 71 produkter