• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

Minfot

Her finder du Minfot støttesokker, sokker, sko, sandaler, uldtøfler og fåreskindshjemmesko.

- Støttestrømper i kompressionsklasse 1
- Højkvalitets sokker til gåture, arbejde og hverdagskomfort
- Sokker med flade sømme til følsomme fødder
- Fodkorrekte sko med en behagelig pasform i forskellige læster og modeller, vintersko og sommersko
- Sandaler med anatomisk fodseng
- Komfortable hjemmesko i fåreskind, der giver komfort og varme til kolde fødder
- Varme uldtøfler med udtagelig indersål

Alle produkter fra Minfot er nøje udvalgt og testet af vores fysioterapeut, alt sammen for at give dine fødder optimal komfort i hvert et skridt du tager. Minfot startede som en svensk e-handel af fysioterapeut Cajsa Krikström i den skånske by Båstad – med ambitionen om at gøre det nemt at købe kvalitetsprodukter til glade fødder og øget livskvalitet. Hvilket skabte et sortiment af fodlige sko, fodhøjre sandaler, problemløsningsprodukter til fodproblemer, behagelige hjemmesko, støttesokker, sokker, skopleje, pigge, fodpleje, støtte og beskyttelse og tilbehør til gåturen. Simpelthen alt, så du kan gå rigtigt - og gå komfortabelt i hvert skridt du tager.

”Visionen var at gøre det nemt at, uanset hvor man bor, være tæt på den rigtige viden og de rigtige produkter til gladere fødder og stærkere kroppe. Med en ægte interesse for sundhed, krop og sjæl er Cajsas vision at tilbyde Sveriges mest velassorterede netbutik med produkter, der øger livskvaliteten for mennesker i alle aldre.” 

Minfot startede som - og er stadig i dag en familievirksomhed med medarbejdere, der er drevet af at finde og tilbyde kvalitetsprodukter, der hjælper alle til at gå mere behageligt og få en bedre fodsundhed.

Trods et stort udvalg så Minfots team et hul i markedet for forskellige produkter og valgte derfor selv at udvikle produkter, der ikke kun giver dine fødder komfort – men giver hele din krop et bedre velvære.

Minfots kollektion startede med støttestrømper, hvor der var hul på markedet af støttestrømper, som alle har lyst til at bruge. Hvilket skabte en kollektion af støttestrømper, der både er stilrene og stilrene – uden at gå på kompromis med kvalitet og kompression. Støttestrømperne er blandt andet blevet populære i skole, sundhed og omsorg – men har også nået en større målgruppe, som tidligere ikke har ønsket at bruge støttestrømper. Minfots støttestrømper er blevet kendt som "støttestrømperne du ikke behøver at skamme dig over" og fås i dag i flere forskellige materialer, mønstre og farver. Du kan se alle Minfots støttestrømper her.

I kollektionen er der også sokker, der er udviklet og designet til at give dine fødder uovertruffen komfort, men også løse problemer som kolde fødder eller svedige fødder. Strømperne fås i forskellige materialer, alt efter hvad dine fødder har brug for. Strømperne fås fx som gåsokker – med unikke teknologier som polstret hæl og tå, der er søvnløse, der er med til at give dine fødder en blød komfort og samtidig minimere risikoen for, at du bliver ramt af skognav eller vabler. Strømperne fås også til dem, der har problemer med følsomme fødder eller diabetes, hvor vi har valgt at lave ekstra bløde sokker med løs elastik og med ekstra flade sømme. Men uanset hvilken Minfot-sok du køber, vil vi gerne have, at den giver dine fødder den komfort, du har brug for, og opfylder dine behov.

En del af strømpekollektionen er "Made in Sweden", hvor sokkerne er produceret i Sverige og fylder kridtet til OEKO-TEX® 100, et verdensomspændende sundhedsmærke for tekstilråvarer og slutprodukter. Med OEKO-TEX® er strømperne sikre at bruge, mens sokkernes produktion opfylder høje menneskelige økologiske krav. Hvor sokkerne ikke indeholder skadelige kemikalier. Du kan se alle Minfots sokker her.

For at give kolde, frosne fødder komfort, blev der tilføjet fåreskindshjemmesko til kollektionen 2021. Fåreskindshjemmeskoene er inspireret af vores skandinaviske klima og designet med materialer af høj kvalitet - alt for at give dine fødder optimal komfort. Fåreskindshjemmeskoene er perfekte til hjemmebrug, og holder dine fødder varme hele dagen. Fåreskind er et naturmateriale, som har naturlige temperaturregulerende egenskaber. Hvilket betyder, at hjemmeskoene giver dine fødder varme, når det er koldt, men holder dem køligt, når det er varmt. Det betyder, at du kan bruge hjemmeskoene hele året rundt, uanset temperaturen. Du kan se alle fåreskindshjemmeskoene her.

Minfot uld hjemmesko fås i flere forskellige farver og her får du det bedste fra begge verdener, da fodsengen er lavet af varmende fåreskind og overdelen af ​​filtet uld. Fodsengen/indersålen kan også tages af, hvis du ønsker at skifte til dine egne indlægssåler. Du kan se Minfots egne uldtøfler her.

Komfort og stil er noget, der driver hele kollektionen – og Minfots team har derfor også valgt at designe fodsandaler med en anatomisk fodseng, der giver dine fødder komfort, aflastning og et mere behageligt skridt. Hver sandal er designet til at give dine fødder en ideel base at gå og stå på, hvilket aflaster fødderne, skaber en mere jævn vægtfordeling over hele fodens overflade og dermed giver komfort til hele kroppen. Sandalerne fås til både mænd og kvinder og du kan se alle sandalerne her.

Minfots egen kollektion af sko er noget, der udvides hver sæson. Vinterstøvler med pige er allerede blevet en populær vare og fås i forskellige farver og modeller. Her kan du vælge mellem vinterstøvler med gummipige eller vinterstøvler med udfoldelige pige, der kan foldes ud og ind alt efter vejr og underlag. Minfot har også efterårssko, sommersko, arbejdssko og vandresko, der fås i forskellige designs og materialer. Nogle sko har en bred læst, der passer til dem med brede fødder. Her burde være noget for enhver smag og forskellige fødder. Du kan se alle Minfot sko her.

Uanset hvilket Minfot-produkt du vælger, så ønsker vi, at det giver dig komfort i hvert et skridt, du tager, og så du kan tage med os – uanset hvor du går.

Minfot - walk with us

40 produkter

40 produkter

Du har set 36 ud af 40 produkter