• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

Fåreskindstøfler

Her finder du fåreskindstøfler til kvinder, mænd og børn i ægte fåreskind, der giver dine fødder komfort, varme og en luksuriøs følelse hele dagen lang.

Fåreskindstøfler er blevet populære hjemmesko at bruge året rundt, men er populære hos dem, der har problemer med kolde fødder – eller som nemt fryser om fødderne. Grunden til at fåreskindstøfler er blevet så populære er fordi hjemmeskoene giver fødderne komfort og et optimalt klima at være i. Fåreskind er et naturmateriale, som har naturlige temperaturregulerende egenskaber. Hvilket betyder, at hjemmeskoene giver dine fødder varme, når det er koldt, men holder dem køligt, når det er varmt.

FORDELE VED FÅRESKINDSTØFLER
- Temperaturregulerende, giver varme til dine fødder, når det er koldt - men holder dine fødder kølige, når det er varmt. Hvilket giver et optimalt klima for dine fødder at være i
- Blødt - Fåreskind er en af ​​naturens blødeste og smukkeste fibre
- Smudsafvisende og nem at vaske

I vores sortiment af fåreskindstøfler er der forskellige modeller, både fra vores eget mærke Minfot men også fra Axelda og Shepherd of Sweden. Fåreskindstøfler fås i forskellige modeller, fx med slip in, eller med en helt dækkende hæl. Fåreskindstøflerne fås også med forskellige ydersål, enten med ruskind, gummi, skridsikre dele alt efter hvad du foretrækker og har brug for.

VASK FÅRESKINDSTØFLER

Hvordan man rengør og vasker fåreskind kan være lidt tricky, men husk på, at fåreskind har smudsafvisende egenskaber. Hvilket betyder, at hvis du lufter og lufter dine hjemmesko med jævne mellemrum i høj luftfugtighed, får det fåreskind til at føles friskere længere, uden at du skal vaske dine hjemmesko. Men vil du vaske dine fåreskindstøfler, kan du rense dit fåreskind i lunkent vand med en mild sæbeopløsning, eller med vaskemiddel, der er tilpasset fåreskind. Efter vask bør du strække og gnide huden ind, når den er fugtig, og derefter lade fåreskindet tørre sig i et varmt rum.

Placer dog aldrig de nyvaskede fåreskindstøflerne ved siden af ​​eller på et element. Brug derefter en ruskindsbørste på toppen af ​​hjemmeskoene, der fjerner snavs, pletter og skinnende områder. Børsten får også ruskindsoverdelen til at skinne igen og ser ny ud, du kan læse mere om ruskindsbørsten som er tilpasset fåreskindstøfler HER

41 produkter

41 produkter

Du har set 36 ud af 41 produkter