• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt fra 599kr
  • Sikker betaling via Klarna
  • Åbent køb i 30 dage

Støtte & beskyttelse

Ortoser er stabiliserede, aflastende støttebind og beskyttelse, der passer til dig, der har problemer med for eksempel ustabilitet, ledbåndskader, forstuvning eller behov for at stabilisere anklen.

Den klassiske definition af ortoser er, at de beskytter og understøtter det motoriske system. En ortose er et kropsbåret hjælpemiddel, der bruges til at lindre smerter og lette bevægelser med den skadede kropsdel. Ortos kommer fra græsk og betyder "ret ud" og er en gammel måde at afstive led, der har brug for ekstra støtte. Med ortoser kan du støtte og lindre en skadet kropsdel, hvilket letter rehabilitering og gør at du kan vende hurtigere tilbage til aktivitet. Ved at bruge en ortose stabiliseres eller modvirker forskydninger i leddene, mens de forbedrer din mobilitet og koordination. Ortos kan også give dig en følelse af sikkerhed ved at forebygge og lindre smerte. Selvom det kan gøre ondt, er det vigtigt at bevæge sig. Fysisk aktivitet har vist sig at være vores billigste medicin. At forblive sund og fysisk aktiv gør en stor forskel for dit helbred, og ortoser har vist sig at være effektive at bruge til at komme tilbage til et aktivt liv efter en skade.

En ortose kan hjælpe dig med at støtte og lindre både akutte og kroniske skader. Mange mennesker bruger ortoser til at fortsætte deres fysiske aktivitet eller forbedre deres træningsresultater. Afhængig af hvilken type skade du har, skal du muligvis bære ortosen i en bestemt tidsperiode. Nogle ortoser skal bruges i en kortere periode, mens nogle skader kan kræve at man bærer ortosen i længere tid.

Vi tilbyder støtte og beskyttelse, der kan behandle musearmen, lindre forskellige former for betændelse i sener, reducere hævelse, lindre smerter, behandle og lindre hallux valgus og ligtorne. 

Hallux valgus opstår på grund af en forskydning af storetåen, så den presser mod de andre tæer. Storetåen kan også gå over eller under de nærmeste tæer. Storetåens skævhed er årsag til, at storetåen skubbes udad, og der dannes en knoglet knold i forbindelse med dette på indersiden af foden. Vores sortiment af tåspredere og tådelere beskytter mod gnavsår mellem tæerne og er egnede til f.eks. hallux valgus og hammertå.  

Til at behandle, lindre og udrette hammertå findes der flere forskellige alternativer Ved brug af en pude til hammertå eller en tåretter indebærer, at der påføres en løkke på den berørte tå, som både retter den knoglelignende deformation og samtidig giver beskyttelse og lindring nedenunder takket være en blød pude. Du kan også prøve at bruge specielle indlæg og sko, der ikke klemmer. Så er det vigtigt at bruge sko, der er brede foran og giver masser af plads til tæerne. Skoene må dog ikke være for store, så foden glider i skoen, når du går

Aktivortoser og ankelstøtter, knæstøtter, rygbælter og nakkestøtter er ideelle til dig, der ønsker at forblive aktiv og smertefri. Fodstøtten giver forbedret stabilitet i anklen og giver dig mere sikkerhed og støtte, for eksempel i tilfælde af svækkede ledbånd.

Når du har en hælspore, oplever du også ubehagelige smerter, når du belaster hælen barfodet, og de første skridt om morgenen og efter hvile gør normalt mere ondt. Derfor kan det føles bedre at bruge blødere sko. Der findes gode behandlinger og produkter, der kan lindre dit ubehag. For eksempel kompressionsstrømper, der er beregnet til at lindre hælspore, hælsporeindlæg, skoindlæg og sko, der har en gelpude under hælen. Hvis du vil vide, hvordan et bestemt produkt kan hjælpe dig med en hælspore, kan du blot klikke på hvert produkt. Den indeholder alle de oplysninger, du har brug for, så du let og problemfrit kan behandle hælspore.

 

56 produkter

56 produkter

elastiskt-fotledsbandage-mediroyal.jpg
Mediroyal

Ankelbandage Elastikst

279,00 kr.
airloc-fotledsstöd-bauerfeind.jpg
Bauerfeind

Bauerfeind AirLoc Ortos Fotled

939,00 kr.
felt-corn-ring-för-liktorn-berkemann.jpg
Berkemann

Felt Corn Ring mod ligtorn

39,00 kr.
band-halux-valgus-mediroyal.jpg
Mediroyal

Hallux Valgus Band

259,00 kr.
hammertoe-correction-bandage-berkemann.jpg
Berkemann

Hammer Toe Correction Bandage

209,00 kr.
mabs_taskiljare.jpg
Mabs

Mabs Tåskiller 3-pak

39,00 kr.
Mabs-taspridare-skydd-mellan-tarna.jpg
Mabs

mabs tåspreder

39,00 kr.
pedag-hammartåkudde.jpg
Pedag

Pedag Hammartåspude

79,00 kr.
pedag-tåavlastare.jpg
Pedag

Pedag Tåaflastere

79,00 kr.
tådelare-pedag.jpg
Pedag

Pedag Tådeler

69,00 kr.
tåhätta-pedag.jpg
Pedag

Pedag Tåhätta

79,00 kr.
tåring-pedag.jpg
Pedag

Pedag Tåring

79,00 kr.
pedag-tåspridare.jpg
Pedag

Pedag Tåspridare

79,00 kr.
berkemann.toe-cap-tåhätta.jpg
Berkemann

Toe Cap Tåhätta

89,00 kr.
toe-comb-tåspridarkam-berkemann.jpg
Berkemann

Toe Comb Tåspridarkam

29,00 kr.
berkemann-hammartåkudde-toe-cushion.jpg
Berkemann

Toe Cushion Hammertåpude

99,00 kr.
åtdelare-toeseparator-berkemann.jpg
Berkemann

Toe Separator Tådeler

29,00 kr.
berkemann-tåskydd-tubifoam.jpg
Berkemann

Tubifoam tåbeskyttelse

49,00 kr.

Du har set 56 ud af 56 produkter