Tøfler

Tøfler og indendørssko er fodformede sko, der giver dig og dine fødder komfort og stødabsorbering. Tøfler er også perfekte som en behagelig indendørs- og arbejdssko året rundt. Tøfler er en perfekt arbejdssko til dig, der arbejder i f.eks. skoler eller med pleje og omsorg. Men mange har også set fordelene ved at have et par tøfler til at bruge derhjemme, som f.eks. En behagelig indendørssko.

Vores sortiment tilbyder tøfler fra flere kendte mærker som Scholl, Moheda og Embla. Hos os finder du tøfler til både damer, herrer og børn i flere forskellige mønstre og flotte farver. For eksempel klassiske trætøfler og bløde tøfler, der er ideelle til dig, der f.eks. Bruger tøfler på arbejde eller hjemme i haven. Afhængigt af hvilken type tøffel du har brug for, kan du finde den hos os. Det kan være den hyggelige indendørs tøffel, som du skal gå rundt i derhjemme i løbet af de koldere dage af året, der gør at du går behageligt og holder dig varm. Eller du har brug for et par tøfler til sommeren, der er lette, komfortable og luftige. Du kan bruge vores tøfler om sommeren udendørs i den varme sæson og som indendørssko på arbejde resten af året.

For eksempel Scholl Jump, som er en let tøffel fra Scholl med et moderne koncept. Alle Jump-tøfler har et sporty og innovativt design, der både kan bruges indendørs og udendørs. Tøffelen er lavet med Scholls Biomechanics-teknologi og har en sål, der giver kompensation for pronation. Fodsengen retter foden til en mere naturlig position og kan således lindre smerter i hæl, ankel og knæ, der ofte opstår i forbindelse med pronation. Tøflen har også en aftagelig sål, så du nemt kan udskifte indersålen med dine egne indlæg, hvis det er nødvendigt.

Embla tøfler er til dig, der har følsomme fødder, der har brug for god komfort og stødabsorbering. For eksempel er Embla 203 Elastisk en specialsko, der er ekstra blød og elastisk. Tøflen former sig efter foden og giver god komfort. Tøflen regulerer også varmen takket være dens bambusforing og sølvtråde.

Eller hvis du er på udkig efter en varm og behagelig tøffel, passer et par tøfler fra Glerups perfekt til dig. Tøflerne er 100% ren og naturlig uld med en blød ydersål. Tøflernes form følger din fods konturer, hvilket betyder, at tøflerne altid forbliver på foden. Glerups tøfler er fleksible og holder dine fødder varme og tørre takket være uldets temperaturregulerende og fugtabsorberende egenskaber. 

Uanset hvilken tøffel du leder efter, har vi den der passer til dig og dine behov. Hvis du vil vide mere om vores tøfler, skal du blot klikke på hver tøffel. Der kan du læse mere om tøflens egenskaber, og hvordan den kan gøre din hverdag mere behagelig. 

 

52 produkter

52 produkter

Du har set 36 ud af 52 produkter