• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

Sandaler

Sandaler er ekstra flotte, når vejret er varmt, men vi har mange forskellige modeller, der fungerer lige godt hele året rundt, ude eller inde. Sandaler med aflastende fodseng og stødabsorbering, der hjælper dig med at komme igennem en hel dag på arbejdet uden at trætte ben og fødder. Modeller med eller uden hælrem, til lange gåture, hårde vandreture eller bare behagelige slip-ins til at have på stranden eller ved poolen eller hvorfor ikke bruge som indendørssko i den koldere årstid?

 

Vi har også en række forskellige modeller til dig, der har problemer med hallux valgus, hælspore, hævede fødder, skrædderknob eller bare lidt klumpede fødder. Sandaler med stretch, rummelig læst og ekstra lange stropper, der kan klippes af for den bedste pasform.

Hos os finder du behagelige og fodvenlige sandaler i forskellige modeller og stilrene designs.

Sandaler til hælspore er sandaler, der giver både aflastning og komfort. Hælsmerter kan have mange årsager, hælsporer, plantar fasciitis, Haglunds hæl og slidt hælpude er nogle af dem. Sandaler, der har en anatomisk fodseng med en skålformet, blød hæl, der giver stødabsorbering og aflastning og dermed lindring, hvis du har ondt.

Elastiske sandaler med stretch i overdelen er velegnede til dem, der har problemer med hallux valgus eller bare har lidt klumpede fødder generelt. Blød og aflastende fodseng i kombination med stropper, der er elastiske på indersiden, gør at de følger foden uden at være stramme.

Sandaler med en blød fodseng og en overdel lavet af nappa, ruskind eller nubuck i forskellige farver. Anatomisk fodseng med tågreb, let hul fodstøtte og cupped hæl gør dem behagelige at gå og stå i hele dagen.

Du kan finde rummelige sandaler med fleksible stropper her. Blød ruskindsfodseng, bred læst og ekstra lange stropper med velcrolukning gør, at disse sandaler passer godt til dem, der har brug for lidt mere rummelige sandaler, som har hævede fødder eller bare lidt klumpete fødder og gerne vil have sandaler, der ikke klemmer og passer. Stropperne har velcrolukning og kan klippes til i ønsket længde.

Robuste sandaler til gå- og vandreture. Ønsker du at gå lidt længere strækninger og også i et lidt mere varieret terræn, er det rart med sandaler, der sidder godt fast på foden og så skal du vælge et par med hælrem.

Hvilke sandaler er bedst?

Det korte svar er, at de skal passe til din fod og være behagelige at gå i. Det lidt længere svar er, at de skal passe til den lejlighed, du køber dem til. Strandsandaler behøver ikke at være lige så stødabsorberende og strukturerede som sandaler, du har på på arbejde og står i hele dagen. Sandaler, som du har på som indendørssko, eller når du henter posten eller tager affaldet ud, behøver ikke at passe lige så godt som de sandaler, du har på, når du vandrer eller går lange ture, så det er først og fremmest et spørgsmål om at identificere, hvilken lejlighed du brug for sandaler og fortsæt derefter fra det.

Hos Minfot.dk finder du sandaler, der passer til alle forskellige lejligheder og hjælper og afhjælper diverse problemer.

74 produkter

74 produkter

Du har set 36 ud af 74 produkter