• Levering 3-5 hverdage
  • Fri fragt fra 500kr
  • Udvidet returret på julegaver indtil 15.01.2023
  • Køb senest 20/12 for levering inden jul -  læs mere

Sandaler

Sandaler er perfekte til sommeren, men også som indendørssko og arbejdssko. Sandaler skal være behagelige og give dine fødder et godt fundament at stå på. Hos os på Minfot.dk finder du sandaler med en ergonomisk fodsål, der giver dine fødder komfort, støtte og stødabsorbering. Vores sortiment af sandaler er ideelt til dig, der bruger sandaler på arbejdspladsen og vil gå rigtigt og behageligt hele dagen. Hos os finder du sandaler i flere forskellige modeller og vidunderlige farver fra mærker som Birkenstock, Embla, Earth Spirit og mange flere. Uanset hvilket behov du har eller hvilken smag, har vi noget der passer dig.

Mange mennesker forbinder sandaler med sommer og sol. Varmt vejr kræver naturligvis sko, der gør det muligt for dine fødder at ånde. Det er ikke underligt, at sandaler er blevet så populære, da de giver en kæmpe frihedsfølelse, er komfortable og også blevet en hed trend i modeverdenen gennem årene. De sandaler, som du kun kunne bruge en gang imellem, er nu tilgængelige til alle lejligheder. Uanset om du skal en dag på stranden, spise på en udendørs restaurant en varm sommeraften eller gå til en dejlig sommerfest, er der en sandal til alle lejligheder. Men sandalen passer også perfekt som en behagelig indendørs- og arbejdssko hele året rundt. Sandaler er en perfekt arbejdssko til dig, der arbejder i f.eks. skoler, eller med pleje og omsorg. Men mange har også set fordelene ved at have en sandal til hjemmebrug, som en behagelig sko til indendørsbrug.

Vi hos Minfot.dk mener, at årsagen til sandalens store succes er kombinationen af udseende og komfort. Tidligere har du været nødt til at vælge mellem en æstetisk tiltalende sandal og en behagelig sandal. Men den tid er forbi, i dag behøver du ikke have problemer med dine fødder for at købe sandaler som aflaster, har god stødabsorbering og giver dig mulighed for at gå mere behageligt og bedre. Takket være det faktum, at flere og flere producenter er begyndt at indarbejde design i produktionen af deres komfortable sko, er de blevet trendy og moderigtige. Hvilket gør sandalen velegnet til både arbejde, fest og hverdag. Flere og flere mennesker er begyndt at lægge mærke til fordelene ved at købe fodformede sko, og flere og flere mennesker er begyndt at bruge komfortable sko og sandaler til forebyggende formål. For at undgå forskellige fodproblemer og minimere risikoen for smerter i knæ, ryg og hofter. At købe fodformede sandaler betyder ikke kun at give dine fødder komfort, det betyder at investere i dig selv og dit helbred. Derfor er det måske ikke så mærkeligt, at flere og flere mærker er begyndt at fremstille sko og sandaler, der både er stilfulde og behagelige.

Sandaler fås i tusind forskellige variationer, men de sandaler, vi tilbyder, har alle en ting til fælles: de er fodformede. Så du kan gå til ordenligt og pænt året rundt. De seneste år er trends for sandaler kommet og gået, den ene sæson skal det være klare pastelfarver og den anden skal det være diskrete mønstre. Uanset hvilke trends der gælder, finder du de seneste nyheder indenfor fodformede sandaler hos os. Vores sortiment findes til hele familien, vi har damesandaler, herresandaler og børnesandaler i et behageligt design fra flere forskellige mærker.

Sandaler fås i flere forskellige segmenter, og vores sortiment består af sandaler med en smallere læst, som er perfekt til dig, der har en smal fod og har brug for en smallere pasform. Sandaler er til dig, der har en bred fod og har brug for en bredere pasform. Men der findes også sandaler med hælrem, der er gode til dig, der ønsker en åben sko med ekstra stabilitet og en bedre pasform. Til dig, der foretrækker at have sandaler på med åben hæl, tilbyder vores sortiment også sandaler uden hælrem eller hælkappe. Hvis du vil give dine fødder endnu mere frihedsfølelse er der tåsandaler. Tåsandaler er måske ikke noget, du ser for ofte. Men det er en sandal, som flere og flere mennesker burde bruge. Tåsandalerne i vores sortiment er skabt til at have en positiv indvirkning på dit helbred. Sandalen hjælper dig med at sprede tæerne, giver dig bedre balance og komfort. Fordi sandalerne spreder tæerne, reducerer forekomsten af gnavsår og sår også.

Nedenfor kan du læse mere detaljeret om vores sortiment af sandaler, fra flere kendte mærker.

Axelda sandaler fås i flere forskellige modeller og farver. Sandalerne er også dekoreret med forskellige detaljer, der gør sandalerne endnu finere. Axeldas sandaler har en fodseng i kork, der giver god støtte og komfort til foden. Axeldas mål har siden starten af 2008 været at præsentere en bred vifte af sko og tøfler i høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris. 

Betula sandaler er klassiske, komfortable og har en ergonomisk sål i kork. Betula er klassiske sandaler, der repræsenterer en behagelig og stilfuld skomode. Betula er producerede med licens fra Birkenstock og kan derfor tilbyde den samme komfort som de klassiske populære Birkenstock-sandaler. Betulas sko giver en behagelig base til foden såvel som stropper og overdel i holdbart materiale, der er nemt at rengøre.

Birkenstock sandaler er traditionelle og fodformede. Birkenstocks skosortiment består af sandaler og tøfler. Alle sko har en anatomisk form, der giver alle hulrum i foden støtte, hvilket giver kroppen den rette aflastning. Den anatomiske struktur betyder også, at hele din kropsvægt fordeles jævnt under hele fodens overflade. Alle Birkenstocks sko er lavet med ren naturkork og har en EVA (ethylvinylacetat) ydersål, der er holdbar, let og fleksibel. Et par sko fra Birkenstock er perfekt til dig, der går og står meget om dagen, da de giver dine fødder meget komfort.

Earth Spirit sko er et amerikansk, klimasmart mærke, der bruger genbrugsmaterialer og fremstiller deres sko med miljøet i tankerne. Earth Spirit forskellige sandaler fås i flere modeller og farver. Alle deres sandaler har en stødabsorberende sål med anatomisk designet svangstøtte, der giver ekstra støddæmpning under hælen og svangen. 

Embla of Sweden Health sundhedssko er kendte for deres fodformede og komfortabelt sko, der er både moderigtige og komfortable. Emblas sortiment består af komfortable og behagelige sko, der er tilpasset til både arbejde og hverdag. Skoene er også kendt for at give god komfort og få dig til at gå bedre takket være deres design.

Fitflop sandaler er luksuriøse og behagelige sko. Fitflop sandaler og fitflops har et stilfuldt design med en behagelig og ergonomisk sål. De fremstiller alle deres sandaler med Microwobbleboard -teknologi, der giver dig optimal stødabsorption og behagelig komfort samt en mere jævn trykfordeling. Ved at øge kontaktområdet mellem foden og sålen undgår du at overbelaste svangen og hælen.

Grenn Comfort tilbyder fodformede, komfortable og stilfulde sko og sandaler med en unik biomekanisk sål for den allerbedste komfort og stødabsorbering. Green Comfort sko er skabt med omtanke for miljøet, hvor de materialer, der bruges til at fremstille skoene, ikke indeholder ozonlagsnedbrydende stoffer eller andre skadelige kemikalier eller tungmetaller.

Kork by Filippa Lagerbäck Sandaler er et svensk mærke designet af Filippa Lagerbäck. Korksandaler er designede til at give komfort og samtidig være moderigtige. Alle korksandaler er anatomisk byggede, hvilket giver en god støtte og fordeler vægten over hele fodens overflade. Sandalerne har også justerbare stropper for at give en individuel pasform. De stilfulde korksandaler har en blød overdel i ruskind, der giver en vidunderlig og behagelig følelse til fødderne.

Scholl sko og sandaler er designede til at give optimal pasform, støtte og stabilitet til dine fødder. Sandalerne mindsker den belastning, som dine fødder udsættes for dagligt takket være sandalernes tilpasningsevne. Scholl-sandaler findes i flere forskellige modeller og i flere flotte farver. 

Ten Points sandaler og sko er kendte for at være håndlavede og stilfulde. Ten Points blev startet i 1983 og har siden skabt sko med et moderne og kvalitetssikret design. I dag er Ten Points et af Sveriges førende skomærker. Ten Point sko er skabt med visionen om at lave sko, der viser bærerens personlighed og får denne til at føle sig speciel. Ten Point sandaler har fokus på komfort i kombination med attraktivt design.

Der findes også sandaler, der er skabt til at hjælpe dig med at lindre og forskellige fodproblemer. For eksempel har Embla designet forskellige sandaler, der har elastiske sektioner indvendigt og udvendigt, hvilket er perfekt til dig, der har hallux valgus. Hallux valgus er ikke nødvendigvis smertefuldt, men da skævheden ændrer formen på foden, kan det være svært at finde sko med en god pasform, og smerter kan således opstå, når man bruger ubehagelige eller stramme sko. Derfor er det vigtigt at have brede og robuste sko på som har masser af plads til foden. Hvis du lider af hælspore (Plantar fasciitis), kan Emblas Gel hælremsandal være noget for dig. Sandalen har en ekstra blød og opbygget sål, pedager og en gelpude under hælen. Sandalen giver dig øget stødabsorbering og aflaster det ømme sted så smerten lindres. 

Husk, at når du har købt dine sandaler, skal du se efter dens skopleje. Skopleje får dine sandaler til at holde længere, men kan også give dine gamle sko nyt liv. Vores sortiment af skopleje består af skopleje-produkter, der renser, plejer og beskytter dine sko og sandaler. Skopleje er vigtigt, fordi det holder dine sandaler friske og pæne. Hos os finder du skopleje-produkter, der forlænger dine skos levetid. Det er blandt andet rengøringsprodukter, imprægnering, skocreme, skobørster og praktiske skoplejesæt til rengøring og polering samt skodeodoranter for en frisk inderside.

Afhængigt af materialet af din sandal er skoens pleje forskellig. Hvis du har sandaler i læder, behandles disse bedst med skocreme. En skocreme giver skoene ekstra beskyttelse, så de forbliver pæne i længere tid, de skal også imprægneres regelmæssigt. Hvis du har en ruskindssandal, er det vigtigt at du altid rengør skoen med en ruskindsbørste. Efter rengøring kan du for eksempel bruge  Springyard Renovating Formula Ruskind som er en flydende skocreme beregnet til ruskindssko. Det gendanner farve og glans, samtidig med at det forhindrer udtørring og forlænger skoens levetid. Men for at give andre sandaler og andre former for sko, der er lavet af læder, ruskind, nubuck eller tekstil, kan du bruge Springyard Waterproofing imprægnering. Imprægneringen har vandafvisende egenskaber, der beskytter mod regn, snavs, sne og pletter uden at forringe skoens åndbarhed.  

Skopleje kan virke kompliceret og vanskeligt, men det behøver det ikke at være. Vi hos Minfot.dk har valgt at lave en guide til skopleje, for at forenkle rutinen til skopleje og gøre den smart og enkel. Ved at klikke her kommer du til det. Så du nemt kan passe på dine nye sandaler, så du for glæde af dem og bruger dem længere. 

Cookies og Minfot.dk

Vi bruger cookies til at optimere din oplevelse på siden. Hvis du vil vide mere, kan du læse alt om det her

Cookiepolicy