• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

Hælsporesandaler

Her finder du sandaler designet til dem, der har problemer med hælsporer, plantar fasciitis, Haglunds hæl, hælsmerter og ømme hæle.

Hæl smerter er noget, som vi alle lider af og smerter i hælen kan skyldes flere forskellige ting. Hæl smerter og hæl ubehag kan forekomme på grund af det faktum, at du har gået og stået meget, eller fordi du har sat dine hæle under en masse pres eller anstrengt dine hæle forkert. Men hæl smerter kan også skyldes hæl spor, betændelse i slim sække, trampet hælpad, strækmærker i akillessenen, Haglund's sygdom,stress faktureringeller tjene skade.  HER finder du flere produkter designet til at lindre ubehag forbundet med hæl smerter.

Hælspore Sandal

Hælspore Sandal er ligesom det lyder, sandaler til hælspore. Men sandalerne er også blevet populære hos dem, der går og står meget. Eller hos dem, der har problemer med trætte, ømme fødder. Grunden til, at sandalerne er blevet populære, er fordi de er anatomisk eller ergonomisk udført. Hvilket betyder, at de giver sandalerne komfort, lindring og et mere behageligt skridt. Samtidig med Hælspore sandaler lindrer hælen, hvilket lindrer både smerte og ubehag.

Hvordan Hælspore Sandal arbejde i hæl smerter?

Hælsporesandalerne er designet til at give både lindring og komfort. Sandalerne er designet til at give stødabsorbering til hælen, hvilket giver en blødere base at gå og stå på. Samtidig lindrer det hælen.

Sandalerne er designet med en ekstra gelpude i hælen, der hjælper med at lindre hælene, samtidig med at de absorberer de stød, som hælen udsættes for, når vi går og står. Hvilket minimerer belastningen på hælene, giver komfort og lindrer smerten.

Hælspore sandaler er også designet med en skoldet hæl, eller en hæl, der er anatomisk designet. Hvilket hjælper med at stabilisere hælen og samtidig centrerer hælen under belastning.

Ved at hjælpe med at lindre smerter og ubehag minimerer sandalerne risikoen for yderligere ulejlighed. Når du har smerter i hælene, er det normalt at justere din gangart, og hvordan du står, for at minimere smerten. Men det kan skabe yderligere ulemper såsom forskydning i fødder, knæ, hofter og ryg. Derfor er det vigtigt, at hvis du har problemer med hæl smerter, at du forsøger at behandle det så tidligt som muligt.

Du kan bruge hælsporresandalene både til hverdag, hjemme eller på arbejde, og sandalerne fås i flere forskellige modeller med forskellige aflæsninger og materialer – alt efter hvad du foretrækker og har brug for.

Du kan også bruge sandaler til hælsporer, hvis du tidligere har haft problemer med hælsmerter. Sandalernes anatomiske struktur og teknologi med stødabsorbering i hælen giver dine fødder de bedste betingelser og minimerer risikoen for, at du lider af hælproblemer igen.

30 produkter

30 produkter

Du har set 30 ud af 30 produkter