• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

Arbejdsandaler

Arbejdssandaler er sandaler, der er skabt til at give dine fødder komfort og støtte under lange arbejdsdage, hvor du går og står i lang tid. Du arbejder muligvis i sundhedsvæsenet, i en skole eller med omsorg, og så ved du nøjagtigt, hvor vigtigt det er at have gode arbejdssko.

Arbejdssandaler skal simpelthen være behagelige, give dig komfort og samtidig give dine fødder et godt fundament at stå på. Hos os på Minfot.dk finder du sandaler med en ergonomisk fodsål, der giver dine fødder komfort, støtte og stødabsorbering. Vores sortiment af sandaler er ideelt til dig, der bruger sandaler på arbejdspladsen og vil gå rigtigt og behageligt hele dagen.

Hos os finder du arbejdssandaler i flere forskellige modeller og vidunderlige farver fra mærker som Birkenstock, Scholl og Embla. Vores sortiment er skabt for at finde noget der passer til enhver, uanset smag og stil.

Sandaler fås i flere forskellige segmenter, og vores sortiment består af sandaler med en smallere læst som er perfekt til dig, der har en smal fod og har brug for en smallere pasform. Men arbejdssandaler findes til dig, der har en bred fod og har brug for en bredere pasform. Men der findes også sandaler med hælrem, der er gode til dig, der ønsker en åben sko med ekstra stabilitet og en bedre pasform.

Til dig, der foretrækker at have sandaler på med åben hæl, tilbyder vores sortiment også sandaler uden en hælrem eller hælkappe. Arbejdssandalen hjælper dig med at sprede tæerne og samtidig give dig bedre balance og komfort.

141 produkter

141 produkter

Du har set 36 ud af 141 produkter