• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt fra 500kr
  • Sikker betaling via Klarna
  • Åbent køb i 30 dage

Klipbare såler

Her finder du klipbare såler, der kan tilpasses størrelsen eller skoenes pasform.


At finde en passende såler kan nogle gange være besværligt. I jagten på den rigtige sål er det altid vigtigt at vælge en sål med den bedst mulige pasform. Det skal give den rette støtte uden at klemme, og fødderne skal føles godt tilpas i de sko, hvor sålerne er placeret uden at hæmme fodens naturlige bevægelse.

Mange såler leveres i store størrelser. Skærbare såler såler er perfekte og gør det nemt at få en god form, der passer til mange forskellige sko.

Såler, der er klipbare, kan skæres til i den rigtige størrelse, og nogle af modellerne har også formærkede snitlinjer for at forenkle og hjælpe med at få en god pasform. Hvor meget der skal klippes afhænger af sålerne og også skoenes design.

Tips til skæring af såler:
For att klippe i såler er det vigtigt at bruge kraftige og skarpe sakse. Dette er for at forhindre, at kanten ikke går i stykker eller frynser. Hvis du har gamle indlægssåler, der kan tages ud, kan du tegne af disse såler eller bruge dem som skabelon og klippe efter det. Hovedreglen er at klippe lidt ad gangen og teste flere gange, så du ikke ved et uheld skærer for meget på sålerne.

Klipning af såler uden markerede linjer:
Hvis indlægssålen ikke har nogen formærkede snitlinjer, skal du skære lidt ad gangen og langs konturens ydre kant. Forsøg altid at indsætte sålen i skoen for at finde ud af, hvad og hvor meget der skal klippes.

Klipning af såler med markerede linjer:
Hvis sålen har formærkede snitlinjer, så klip lidt ad gangen eller langs snitlinjer, så sålen ikke bliver for lille. Sammenlign løbende med skoens pasform. Dette skyldes, at skoene adskiller sig fra den angivne størrelse på sålen.


Er de gamle indlægssålene aftagelig, kan du også trække de gamle indlægssåler af og derefter klippe til den  ønskede form i henhold til skabelonen.
Nu kan du forberede dig på både fritid og arbejde, uanset hvilke såler du har tænkt dig at bruge.