• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

Såler til arbejdssko

Såler og arbejdsskosåler er perfekte til dem, der går og står på hårde underlag i lang tid.  Efter en lang dag på arbejde kan du genkende ømme fødder, ben eller andre unødvendige belastninger, der påvirker både muskler og led negativt. Desværre kan det føre til ubehag, smerte og langsigtede skader.


For at fødderne skal føles godt for en hel arbejdsdag, er det vigtigt at finde et par såler med en god pasform, og som følger fodens naturlige bevægelser. Det skal være ergonomisk eller anatomisk produceret og give en god støddæmpende følelse, der giver støtte på de rigtige steder uden ubehag.

Ingen har de samme fødder.  Derfor kan det være værd at investere i et par komfortable såler, uanset, hvis du arbejder udendørs på en byggeplads eller indendørs i et køkken, sygehus, butik eller kontor. Med komplementære insoller kan du påtage dig alle slags projekter.

Välj blandt kendte mærker og se vores brede udvalg af komfortable, fleksible og slidstærke såler til alle forskellige fødder og fodproblemer. Du finder såler med memory-foam, der giver følelsen af ​​at gå på skyer og giver en dæmpende følelse. Såler med pelot, der understøtter problemer i forfoden.   Alternativt såler med en høj bue og en lav bue eller for dig, der har brug for en kombination af både buen og pelott. Eller du vil bare gerne bruge lange timer i dine sko med et par ekstra behagelige og komfortable såler.

Med indlægssåler kan du give dine fødder den ekstra støtte, der er nødvendig for at lindre smerter og overanstrengelse eller forebygge træthed i fødderne. Med de rigtige såler kan dine fødder holde en hel arbejdsdag.