• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

Såler for pronation

Find de rette såler for pronation og modvirke overbelastning for at fremme en mere behagelig og sund gangstil.

Oplever du, at din fods indadgående bevægelse under gang er for kraftig, og at du får smerter i for eksempel hæl, ankel eller knæ på grund af for meget indadgående bevægelse, kan du modvirke dette ved at investere i indlægssåler for pronation.

Indlægssåler for pronation er designet til at korrigere fodens bevægelsesmønster og give ekstra støtte, hvor du har mest brug for det. Sålerne bidrager til at rette foden op og mindske overdreven indadrulning, hvilket aflaster belastningen på fodvalvet. Din gangstil bliver naturligt mere lige, og du kan forvente en mærkbar forbedring af komforten, når du går.

Ved at vælge skosåler for pronation investerer du i både komfort og din langsigtede sundhed. Du minimerer forkert belastning på fødder og led, og du kan både lindre eksisterende problemer og forebygge fodsmerte. Maksimer komforten og nyd en mere behagelig gang hver dag.

For at give optimal komfort og støtte er pronationsstøtten designet til at løfte svangen og samtidig give stabilitet til hele foden ved at have en udhulet design bagpå, hvilket bidrager til at holde foden i korrekt position.

Skoinlæg med pronationsstøtte er skræddersyede til at give ekstra stabilitet og passer generelt til alle dine yndlingssko. Uanset om du har brug for støtten i dine arbejdssko, løbesko eller gåsko, kan du hos os finde skosåler for pronation, der forvandler dem til præcis det, du og dine fødder har brug for. Med sålerne kan du nyde hvert skridt uden at gå på kompromis med stil og sundhed.