• Fri fragt fra 599kr
 • Levering 1-3 hverdage
 • Sikker betaling via Klarna
flerpack-strumpor-i-merinoull-minfot-quarter-vita.jpg
Mängdrabatt
flerpack-strumpor-i-merinoull-minfot-quarter-vita.jpg
Minfot-Quarter-Merinoull-vit-5-pack.jpg
strumpor-merinoull-minfot-vit-quarter.jpg
varma-vita-strumpor-minfot-quarter-vit.jpg
minfot-ankelstrumpor-quarter-merino-vit-5pack.jpg

Minfot Strømper Quarter Merinould Hvid 5-pak

429 kr.

Farve

 • Minfot-Quarter-Merinoull-Svart-5-pack.jpg
 • flerpack-strumpor-i-merinoull-minfot-quarter-vita.jpg

Størrelse

Sendes inden for 1-3 hverdage

 • truckLevering 1-3 hverdage
 • truckFri fragt fra 599 kr
 • truckÅbent køb i 30 dage

Køb mere - betale mindre!

Vælg frit fra hele vores sortiment af støttestrømper. Rabatten trækkes automatisk ved kassen. Når du køber multipakke, gælder mængderabatten fra 3 pakker. Kan ikke kombineres med allerede nedsatte produkter eller andre rabatkode.


 • KØB 3
  10% RABATT


 • KØB 5
  15% RABATT


 • KØB 10
  20% RABATT


 • KØB 20
  25% RABATT

Produkt beskrivelse

Specifikationer

Anmeldelser

Vaskeråd

Strømper designet i Sverige og produceret i Europa, der er skabt til at give dine fødder de bedste forudsætninger. Strømperne er designet til gåture, vandreture, hverdag eller til træning. De er også lavet med flade sømme, der reducerer ubehag på følsomme fødder.
 
Strømperne er designet i materialer af høj kvalitet og er designet i merinould. Et luksuriøst materiale, der giver dine fødder varme, når det er koldt, men holder dem behageligt kølige, når det er varmt. Strømpernes uld neutraliserer også lugt og transporterer effektivt fugt væk fra fødderne. Hvilket giver fødderne et sundere, friskere og mere behageligt klima at være i. Derfor er strømperne velegnet til dig, der har problemer med fodsved, svedige fødder eller ildelugtende fødder. De er desuden designet med flade sømme, der både giver trykaflastning på tæerne og samtidig skaber en god fornemmelse for fødderne.
 
Men merinouldstrømperne er også velegnede til dem, der har problemer med kolde, frosne fødder - eller til dem, der har problemer med dårlig blodcirkulation. Strømpernes materiale, merinould, regulerer temperaturen og hjælper kroppen med at opretholde en jævn temperatur, uanset om det er varmt eller koldt. 
 
Strømpernes materiale er smudsafvisende, da materialet ikke tillader snavs at trænge ind i materialets fibre, men holder snavs ude. Oxygenet i luften betyder også, at ulden næsten renser sig selv, da den effektivt løsner snavspartikler, der falder væk fra strømperne, hvilket betyder, at strømperne renser sig selv.

Vaskeanvisning: Strømperne kan vaskes ved 40 grader. Må ikke tørretumbles, ingen blegemiddel
 
Farve: Hvid 
5-pak
Materiale: 40% merinould, 30% polyamid 28% polypropylen 2% elastan
FSC-certificeret emballage
Non-mulesing | mulesing-fri ull 
Produceret i Portugal
 
Strømpernes emballage er FSC-certificeret som står for Forest Stewardship Council og er en uafhængig, international medlemsorganisation, der arbejder for miljøvenlig, socialt ansvarlig og økonomisk bæredygtig brug af verdens skove.
 
Strømperne produceres i Europa, med nøje udvalgte materialer og i produktionen anvendes solenergi fra fabrikkens eget solcelleanlæg. Når vi producerer vores Minfot-strømper, har vi altid fokus på innovation, kvalitet og bæredygtige materialer - alt fra tråden, der bruges i produktionen til emballagen, der sidder rundt om sokkerne.