• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

Golfstrømper

Her finder du golfstrømpe der passer til alle, der spiller golf.

Som golfspiller, hvad enten det er begynder, amatør eller professionel, kan der blive lange dage på golfbanen. Der er mange skridt, der skal tages, og timerne på golfbanen er lange. At holde dine fødder i form og glade en hel runde kan gøre en stor forskel for resultaterne. Derfor er et vigtigt tilbehør for alle, der spiller golf, regelmæssigt, gode golfsokker.

Golfstrømper er specielt produceret med en unik teknologi og design, der giver fødderne de bedste betingelser på golfrunden. Dette giver golfspilleren mere stabilitet og mindsker risikoen for skader.

I vores sortiment kan du finde golfstrømper i forskellige materialer og farver, der gør det nemt at finde en stil, der passer til dine personlige præferencer.Der findes golfstrømper til alle årstider og det er muligt at matche strømpernes farver med dit outfit for at skabe et stilrent og ensartet look.

Sokkernes materialer er nøje udvalgt, så de passer til forskellige vejrforhold og holder samtidig en høj kvalitet, der holder længe. Golfsokkerne er lavet af bløde, fleksible og åndbare materialer, der giver fødderne optimal ventilation. Det giver dine fødder god komfort og mindsker samtidig risikoen for at få svedige fødder, gnavesår eller andet ubehag. Hvilket er særligt vigtigt på varme sommerdage, hvor temperaturen kan stige markant mere på golfbanen.

En vigtig egenskab ved golfstrømper er, at de giver støtte til foden. Derfor er golfstrømperne anatomisk designet og tilpasset til højre og venstre fod. De er designet til at sidde tæt og holde foden på plads under svinget. Golfsokkerne er desuden designet med luftkanaler på oversiden for god ventilation og mønsterstrik over anklen for en optimal pasform. Hvilket er de vigtigste fordele ved at give golfspillere god komfort under lange runder på golfbanen.

Alt efter om du spiller golf bare for sjov eller på professionelt niveau, vil golfstrømperne give dine fødder god komfort, samtidig med at du kan nyde din runde golf mere.

Hvilke golfstrømper skal jeg vælge?
Lige så vigtigt det er med gode golfsko, med godt greb på forskellige underlag, er golfstrømper mindst lige så vigtigt for at skabe gode forhold for fødderne i skoene. Strømper, der sidder rigtigt på foden, gør en stor forskel, når du er i bevægelse i flere timer.

Golfstrømperne fås i forskellige strækbare funktionsmaterialer, der passer til forskellige vejrforhold. Tilpas gerne golfstrømperne efter temperaturen og dit valg af sko. Så får du sokker med den bedste komfort, som er varme nok og holder dine fødder tørre.

 

56 produkter

56 produkter

Du har set 36 ud af 56 produkter