• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

Diabetesstrømper

Her finder du diabetesstrømper, der er tilpasset dem med diabetes eller følsomme fødder.

For personer med diabetes er det vigtigt at passe på fødderne for at mindske risikoen for sår og infektioner. Men selv følsomme fødder, der ikke skyldes diabetes, kan opleve ubehag i almindelige sokker.

I vores sortiment finder du strømper til diabetikere eller følsomme fødder, i neutrale farver. De passer til alle, der ønsker en blød sok, som ikke er stram og samtidig minimerer risikoen for gnav, vabler eller unødigt pres på tæerne.

Sokkernes skafter er enten udformet med rullekant eller blød strikket elastik og sidder op med behagelig komfort uden at trykke på benene. De er også designet til at skabe en mere behagelig pasform omkring foden, der letter blodcirkulationen. Strømperne er perfekte til arbejde, hverdag eller andre aktiviteter.

Hvad er diabetesstrømper?
Diabetesstrømper, som de kaldes, er designet til at passe og beskytte fødderne mod unødvendige sømme. Et af symptomerne på diabetes er lavere blodcirkulation i fødderne og gør, at du bliver følsom over for sår og gnidninger. Derfor kræver diabetiske sokker bedre egenskaber end "normale strømper" og er en af ​​de vigtigste beklædningsgenstande til følsomme fødder.

Strømperne er designet med gode egenskaber som løs elastik, flade sømme, blødt og hudvenligt materiale uden klæbekraft. Men også en forstærkning for længere holdbarhed og en blød frottésål, der giver både øget komfort og dæmpning til fødderne.

Det er altid vigtigt at vælge sokker, der er behagelige og sidder godt på fødderne. Derfor er diabetessokker blevet mere og mere populære og er vellidt af alle, der leder efter en blød og behagelig sok, der ikke gnaver.

 

37 produkter

37 produkter

Du har set 36 ud af 37 produkter