• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna
skechers-herrskor-arch-fit-grå-svart.jpg
Mjuk fotbädd
Vegan
skechers-herrskor-arch-fit-grå-svart.jpg
skechers-lätta-promenadskor-herr-arch-fit.jpg
skechers-herrskor-med-hålfotsstöd-svart.jpg
skechers-herrskor-med-uttagbar-sula-arch-fit.jpg
skechers-arch-fit-lätta-skor-ultra-go.jpg

Skechers Mens Go Walk Arch Fit 2.0 Black Grey

1.199 kr.

Størrelsese størrelsesguide

Sendes inden for 1-3 hverdage

  • truckLevering 1-3 hverdage
  • truckFri fragt fra 599 kr
  • truckÅbent køb i 30 dage

Produkt beskrivelse

Specifikationer

Anmeldelser

Størrelseguide

Skopleje & plejeråd

Skechers Mens Go Walk Arch Fit herresko er fremragende vandresko med høj komfort og en støttende indersål, der giver aflastende svangstøtte.

  • Lette sko
  • Sko med indbygget svangstøtte - Arch fit
  • Stabile sko med stødabsorbering


Disse lette sko er med snøre og har en polstret pløs og krave, hvilket gør dem behagelige at have på. Arch Fit teknologi betyder, at sålen giver støtte til svangen, hvilket giver aflastning til dine fødder. Den anatomisk designede indersål giver også støtte selv ved høje buer. Fokus er på at give svangstøtte, så du får stabilitet og balance.

Indlægssålen er udtagelig, hvilket gør det nemt at udskifte den med dine egne ortopædiske indlægssåler, hvis det ønskes.

Overdelen er lavet af åndbart materiale i form af slidstærkt tekstil. Skoene er udstyret med generøs dæmpning i den tykke mellemsål, som gør dem lette og fleksible på trods af den høje komfort.

Ydersålen har desuden indbyggede greb, der sikrer en pålidelig fastgørelse til forskellige overflader. Skechers Men's Arch Fit sneakers er de perfekte sko til både gåture og almindelig hverdagsbrug, hvor komfort og støtte er prioriteret.

Farve: Black Grey, Sort med grå ydersål
Overmateriale: Tekstil, luftigt mesh
Læst: Normal
Indersål: Arch Fit med svangstøtte
Udtagelig indersål: Ja
Mellemsål: Letvægts Ultra Go
Ydersål: Fleksibel, gummi

Maskinvaskbar. Max 30 grader, lufttør.
Vegansk venlig.

Arch Fit indersålen har indbygget svangstøtte, og får du støtte til svangen, retter den din fod op for en bedre fodstilling. En god svangstøtte kan forhindre udviklingen af ​​en nedsunken forfod med en sammenklappet forfodsbue eller platfod. Arch Fit giver aflastning og fordeler vægten over et større område af din fod, hvilket reducerer belastningen på hæl, ryg og hofte. En god støtte kan således hjælpe på forskellige problemer, du får, når du går og står meget i din hverdag eller på arbejde. Du får stor komfort, stabilitet og aflastning i én og samme sål.