Ankelstøttestrømper

Ankelstøttestrømper er ankelhøje støttestrømper som har en mild eller moderat kompression. Ankel støttestrømper er velegnet til dig, der ønsker at øge blodcirkulationen i fødderne og reducere følelsen af hævede og ømme fødder.

Ankelhøje støttestrømper er velegnede til dem, der ikke kan lide knæhøje støttestrømper og foretrækker kompressionsstrømper med et lavere skaft. Ankelstøttestrømperne er også perfekte til varmere dage og andre lejligheder, hvor det er for varmt til at have knæhøje støttestrømper

Ankelstøttestrømperne er både velegnede til arbejde, derhjemme eller fritid. Støttestrømper kan også bruges som "rejsestrømper" under lange flyveturer eller for eksempel bilrejser hvor du sidder meget ned. Samtidig giver støttestrømperne en god og behagelig støtte til anklen.

I vores sortiment finder du ankelstøttestrømper fra flere kendte mærker i forskellige materialer. Støttestrømperne fås farverige til dig, der ønsker at give lidt mere liv og et vidunderligt præg af farve til hverdagen. Eller for dig, der ønsker noget mere diskret eller stilrent, er der ensfarvede ankelstøttestrømper med et simpelt design. For dem af jer, der kan lide følelsen af at have frie tæer, er der også støttestrømper, der er uden tæer.

Ankelstøttestrømper er også blevet populære og kendt som "hælsporestrømper", da deres kompression giver støtte til plant fascia senen og hæl senen. Hvilket betyder, at kompressionen fremmer blodgennemstrømningen, hvilket igen reducerer den hævelse og betændelse, der er opstået. Fordi støttestrømperne støtter fodens struktur og øger blodgennemstrømningen, forbedrer det helbredelse og genopretning, mens det minimerer smerte og andet ubehag, der opstår med hælspore.