• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

Hjælpemidler til støttestrømper

Let at tage støttestrømper på med disse hjælpemidler. Støttestrømper er ofte svære og endda ret besværlige at få på nogle gange. At gøre det selv er ikke altid det nemmeste.

Hvad gør støttestrømper svære at tage på?

Den gradvise kompression i strikningen af støttestrømper gør, at de ikke er lige så bløde og elastiske som almindelige strømper. Dette kan gøre dem hårde og vanskelige at strække ud, hvilket kan komplicere påtagningen.

Hvordan kan man lette påtagningen af støttestrømper?

For det første skal du sikre dig, at du tager dem på på den rigtige måde. Det er lidt anderledes end at tage almindelige strømper på, som man ofte bare trækker på. At tage støttestrømper på på den rigtige måde kræver en speciel teknik for at gøre det så gnidningsløst som muligt. Se gerne vores video om, hvordan du tager støttestrømper på her.

Har du brug for lidt ekstra hjælp, kan du bruge hjælpemidlerne til påtagning af støttestrømper, som du finder her. En praktisk løsning for dig, der har svært ved at nå ned til gulvet, er stiv eller har problemer med smerte og bevægelighed i fingrene. Med disse hjælpemidler letter du din hverdag og kan nemmere få på dig dine støttestrømper hver dag.

1 produkt

Du har set 1 ud af 1 produkter