• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

En pakke

Her finder du støttestrømper, også kendt som kompressionsstrømper i enkeltpakker.

Støttestrømper bruges til at forbedre blodcirkulationen i benene og reducere hævelser. Støttestrømperne kan også være med til at modvirke træthed og smerter i både ben og fødder. Støttestrømper fås i forskellige grader af kompression, og de kan bruges til at lindre gener forbundet med åreknuder og andre venøse sygdomme. Men også til dig, der går og står meget på arbejdet, eller til dig, der er gravid. Men støttestrømper har mange fordele for dit helbred:

- Forbedrer blodcirkulationen: Kompressionen i støttestrømperne hjælper med at øge blodgennemstrømningen til benene, hvilket kan reducere hævelse og træthed.

- Åreknuder: Støttestrømper kan hjælpe med at forhindre åreknuder ved at reducere trykket på de forstørrede årer og forbedre blodgennemstrømningen.

- Forebyggelse af blodpropper: Støttestrømper kan hjælpe med at forhindre blodpropper 

- Lettelse af træthed og smerte: Støttestrømper kan hjælpe med at lindre bentræthed og smerter, der kan opstå på grund af at sidde stille eller stå i lange perioder.

Single pack støttestrømper sælges i par, så du får en til højre og venstre fod, og vores støttestrømper er perfekte til dem, der aldrig har brugt støttestrømper og gerne vil prøve dem. Eller til dem, der bruger støttesokker dagligt. Hvis du ikke er sikker på, hvilke støttestrømper du skal vælge, kan du kontakte vores kundeservice - vi hjælper dig gerne med at finde den rigtige støttestrømpe ud fra dine behov.

126 produkter

126 produkter

Du har set 36 ud af 126 produkter