• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

Korte støttestrømper

Vælg korte støttestrømper for at gøre en forskel i hverdagen. Oplever du ofte trætte ben eller fødder efter en lang dag, men er ikke fan af de klassiske støttestrømper, der går op til knæet? I så fald kan korte støttestrømper være et godt alternativ for dig! De ser ud præcis som almindelige strømper, men giver behagelig kompression omkring ankelen for nedsat følelse af træthed og tyngde.

Hvorfor skal jeg købe korte støttestrømper?

  • Forbedret blodgennemstrømning og mere energi. Selv lave støttestrømper fremmer cirkulationen i benene, hvilket bidrager til nedsat træthed og øget energifølelse i hverdagen.
  • Komfort og støtte. Lange dage på arbejdet, stående og sidde nogle gange? Uanset kan et par støttestrømper, uanset design og højde på skaftet, være en redning for trætte ben.
  • Sund hverdag. Sats på en bedre livskvalitet i hverdagen. Betragt dine korte støttestrømper som almindelige strømper og brug dem på arbejdet, på gåturen eller endda derhjemme for forbedret komfort og en friskere følelse, der starter med fødderne.

Blandt vores korte støttestrømper finder du varianter, der passer til enhver lejlighed i hverdagen. Hvis du kun søger let støtte, kan du vælge en strømpe med mildere kompression, noget som også kan være en god start for dig, der ikke er vant til at bruge støttestrømper, men gerne vil prøve følelsen.

Materialerne er nøje udvalgt, og pasformen er anatomisk designet for at give dig den bedste komfort. I vores udvalg af lave støttestrømper findes også varianter med ribstrikning på skaftet, der passer ekstra godt til dig, der er følsom over for tryk fra manchetter.

Husk at du skal kende din ankellængde, også når du vælger støttestrømper med kortere skaft. For at få korrekt kompression og til hensigtsmæssig effekt skal du vælge størrelse ud fra din ankeldomkreds, hvor benet er smallest. Tag målene helst lige efter, at du er vågnet om morgenen, før benene har haft tid til at hæve op, for mest nøjagtige målinger.

Hvad venter du på? Bestil et par korte støttestrømper og undgå trætte og tunge fødder i hverdagen om nogle dage!