• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

Sportsstrømper med kompression

Sportstrømper med kompression og sokker er vigtige beklædningsgenstande, der kan gøre en stor forskel under fysisk aktivitet. Sportstrømper er specielt designet til at være ekstra slidstærke, transportere fugt, reducere muskelvibrationer, fremme hurtigere restitution og give støtte til muskulaturen. Sportstrømper kan anvendes til alle former for sportsaktiviteter, såsom løb og træning. Mange bruger bomuldssokker til træning, da de er bløde, behagelige og fremstillet af materialer, der transporterer fugt væk og holder fødderne tørre og friske. Ved at fjerne fugt mindsker sokkerne også smertefuld ubehag såsom blister og gnavesår på fødderne. Sportstrømper har også en anderledes pasform end almindelige sokker, da de er bedre tilpasset fodens anatomi. Dette sikrer, at de sidder bedre på foden og samtidig giver mere komfort.

Når du vælger dine sportstrømper, bør du overveje den type træning, du udfører. Du skal vælge sportssokker baseret på din træningsform og varighed af fysisk aktivitet, da det hurtigt bliver varmt og fugtigt i dine sko. For eksempel er OS1st-sokkerne FS6, FS6+ og CS6 perfekte til dig, der er interesseret i løbetræning eller crossfit. Lange løbeture og maraton belaster både fødder og ben hårdt. Sokkerne øger blodcirkulationen, reducerer muskelvibrationer, forbedrer balance og bidrager til en hurtigere restitution.

Hvis du dyrker dans, yoga, pilates, cykling, løb eller powerwalk, vil Toesox-sokker passe bedre til dig. Toesox er sportsstrømper, der også er tåsokker. Tåsokkerne beskytter dine tæer, giver bedre greb og giver dig mulighed for at bruge alle tæerne på din fod. Sokkerne giver også bedre balance ved at understøtte tæernes naturlige bevægelser. En ekstra fordel ved at bruge tåsokker som sportsstrømper er, at de reducerer forekomsten af gnidning mellem tæerne og kan også være gavnlige mod fodsved.

FORSKELLIGE KOMPRESSIONSKLASSER TIL SPORTSSTRØMPER

KOMPRESSIONSKLASSE 1 - 15-21 mmHg
KOMPRESSIONSKLASSE 2 - 23-32 mmHg
KOMPRESSIONSKLASSE 3 - 34-46 mmHg
KOMPRESSIONSKLASSE 4 - 49 mmHg og højere

I vores sortiment finder du støttestrømper med mild kompression i klasse 1 og klasse 2. Da støttestrømper med kompressionsklasse 2 har en højere og kraftigere kompression, anbefaler vi, at du rådfører dig med din læge, før du bruger kompressionsstrømper i klasse 2. Støttestrømper i en højere klasse end 2 skal altid bestilles specifikt i sundhedssektoren og bør kun bruges, hvis det anbefales af en læge.

GUIDE TIL VALG AF KORREKT STØRRELSE TIL SPORTSSTRØMPER MED KOMPRESSION

Når du skal vælge den korrekte størrelse til sportsstrømper med kompression, er det let at tro, at det kun handler om skostørrelsen. Men på visse modeller skal du også kende dit lægmål og ankelmål for at få den rette pasform.