• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

Pigsko

Her finder pigsko med nitter til ethvert behov, hvilket betyder, at du ikke skal have løse anti-skridpuder og pigge på. Pigeskoene fås som støvler, støvler og som løbesko - så du kan gå eller løbe komfortabelt og sikkert hele vinteren.

Hvilke pigsko er de bedste?
Det er et svært spørgsmål at svare på, fordi vi alle ønsker forskellige funktioner i nittersko. Nogle siger, at sko med dynamiske nitter er bedst, andre siger, at klassiske nittersko med almindelige nitter er bedst, og andre siger, at funktionen med at kunne folde piggene frem og tilbage er den bedste. Så for at besvare spørgsmålet om, hvilke sko der passer bedst til dig og dine behov, har vi listet vores forskellige typer nittersko nedenfor.

Pigskomed indbyggede nitter, der er dynamiske
Denne type nittersko har nitter, der er placeret i ydersålen på skoene. Knopperne giver dig et bedre og mere stabilt greb på is og glatte overflader. Disse sko fås også med dynamiske nitter, hvilket betyder, at de er fleksible mod overfladen. Dynamisk betyder, at knopperne "virker" individuelt og ikke er helt faste.

Når kropsvægt tilføjes til trinnet, presses nitterne mod overfladen af ​​sålen. Hvor langt de skubbes ind afhænger af, hvor kraftigt foden er sat ind, og hvilken overflade den gælder. Denne dynamiske funktion gør, at knopperne til enhver tid kan tilpasse sig forskellige overflader og giver det bedst mulige greb på alt fra tør asfalt, til vådt træ og ren is. Hvilket betyder, at du får det bedste greb.

Piggsko med klassiske nitter Klassiske nittersko, der har "almindelige" nitter, der er med til at give dig et bedre greb på glatte og iskolde overflader. Disse modeller kan også have blandede materialer i nitterne. For eksempel kan de have nogle knopper, der er stål og nogle knopper, der er gummi. For at give dig så godt greb som muligt.

Pigsko med nitter du kan folde ind Denne type nittersko har et unikt system kaldet OC-systems ALPI. Et system, der placeres i skoenes ydersål. Knopperne er placeret på plastringe, som du kan folde frem og tilbage i ydersålen. Dette giver dig mulighed for at bruge skoene som pigsko, når det er glat og iskoldt udenfor, men bruge dem som almindelige "klassiske" sko på de øvrige tider af året.Plastikringene, der er placeret i ydersålen, er slidstærke og er lavet af en fleksibel polyurethan, der er holdbar, selv ved kolde temperaturer.

Fordi denne type pigsko, med foldbare nitter, kan bruges hele året rundt, er de blevet populære og mange mener, at netop denne variant af nittersko er den bedste.

Herunder kan du se alle vores forskellige typer nittersko og pigsko - og vi håber, at du finder en model, der passer til dig og dine behov. Har du brug for hjælp til at vælge den model, der passer bedst til dig, kan du kontakte vores kundeservice - vi hjælper dig gerne.

16 produkter

16 produkter

Du har set 16 ud af 16 produkter

Almindelige spørgsmål

Dubbskor med dubbar ska man inte använda inomhus eftersom de kan skapa märken på trägolv och andra mjuka underlag. Om du vill ha skor med dubbar du kan använda inomhus så rekommenderar vi dubbskor med fällbara broddar, vilket gör att du kan fälla in broddarna innan du går in. Eller använda lösa broddar och halkskydd på dina befintliga skor som du kan ta av och på. 

Det är inte lämpligt att köra bil med dubbskor, byt istället till vanliga skor om du ska köra bil. Eller använd broddskor med fällbara broddar. Det gör att du kan använda skorna som ”vanliga skor” när du kör och sen fälla fram broddarna igen när du behöver dem.

Hur länge broddar håller beror på flera olika saker, hur mycket de används, hur mycket belastning de utsätts för och vilket underlag som de används på. Därför är det svårt att sätta en ”levnadslängd” på broddar.