• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

Fodformede sko

Med fodformede sko investerer du i dit helbred. Det er ekstra vigtigt, at du passer på dine fødder ved at bære fodformede og behagelige sko. Sko er designet til at beskytte vores fødder, så vi kan komme videre i livet på en behagelig og sikker måde. Tidligere har det været nødvendigt at prioritere komfortable sko frem for stilfulde sko, der giver dig og dine fødder ubehag og smerte. Vi hos Minfot.dk synes ikke, at komfort skal være et spørgsmål om stil. Vores sortiment består af fodformede sko fra flere forskellige mærker, der giver dig og dine fødder komfort. Vi har sko til alle lejligheder og alle årstider, så du kan gå rigtigt og gå behageligt hele året rundt. Vores sortiment er velegnet til hele familien, da vi tilbyder sko til både damer, herre og børn. Klik  her for at få et overblik over alle vores brands. 

Vi tilbyder lige fodformede ballerinasko, vandresko, specialsko, badesko og dansesko. Vores praktiske foldbare ballerinasko til trætte fødder er perfekte til at tage med til festen og tage dem ud, når du ikke har styrken til at gå i høje hæle, men stadig vil være ekstra flot, så er ballerinaskoene komfortable og har et stilfuldt design.

Vores vandresko er behagelige, har et højt komfortniveau og et stilfuldt design. Med et par komfortable kvalitetssko kan du gå komfortabelt, give dine fødder komfort og samtidig få en god støtte. Vores specialsko er skabt til dig med følsomme fødder, eksempelvis i forbindelse med diabetes eller i forbindelse med en operation. Specialskoene har en bred læst og er i et hudvenligt materiale.

Med vores badesko kan du nemt beskytte dine fødder på stranden eller ved poolen med et par badesko eller badetøfler. I vores sortiment af badesko finder du sandaler, tøfler og helsko. Badeskoene fungerer lige så godt indendørs ved badebassinet som udendørs ved poolen eller på stranden. Skoene er perfekte til at beskytte dine fødder mod skarpe genstande, der kan forekomme på stranden.

Vi tilbyder også bløde dansetøfler og dansesko fra Dadorun i læder. Skoene har snøring og fås i pænere og tyndere ballerina-modeller. 

69 produkter

69 produkter

Du har set 36 ud af 69 produkter