• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna
comfort-mini-springyard-skoinlägg.jpg
Vegan
comfort-mini-springyard-skoinlägg.jpg
springyard-skoinlägg-comfort-mini.jpg

Springyard Comfort Mini 3/4 Såle

119 kr.

Størrelse

Sendes inden for 1-3 hverdage

  • truckLevering 1-3 hverdage
  • truckFri fragt fra 599 kr
  • truckÅbent køb i 30 dage

Produkt beskrivelse

Specifikationer

Anmeldelser

3/4 stødabsorberende sål i PU-skum fra Springyard  der giver støtte og stabiliserer foden. Sålen er blød, fleksibel og tynd og fylder ikke meget i skoene. Specielt tilpasset til brug i flade sko - perfekt i sneakers, såsom Converse og Vans.
 
Springyard Comfort Mini erstatter den tidligere model Sweety 3/4 opbygget sål, og er ligesom Sweety en tynd sål i 3/4 længde og dækker dermed ikke hele fodsengen, men går op til frontpuden.
 
Sålerne er tilpasset til brug ved forskellige fodproblemer såsom:
- Nedsænket forfodsbue
- Pronation
- Flad fod, platfod
- Ømme og trætte fødder
- Supination
- Følsomme fødder
- Høj bue
- Haglunds hæl
 
Kan håndvaskes (30°C).
 
Materiale: PU-skum, PU-lim, TPU-plast
Vegansk venlig
En pakke indeholder et par såler.
 
Ankelindlægssåler giver støtte og komfort til dine fødder. Med hulfodsindlæg løfter du op og giver støtte til fodens langsgående bue, og på den måde kan de belastninger, som dine fødder normalt udsættes for i eksempelvis flade sko. Vælg mellem sko-indlægssåler med både pænere og mere markante ankelstøtter.
 
Springyard indlægssåler, såler og pigge er blot nogle få produkter, som mærket tilbyder fra sit brede sortiment. Springyard er en grossistvirksomhed, der tilbyder produkter inden for skopleje, skotilbehør, såler, snørebånd og skridsikring. Springyard skosåler og indlægssåler giver dig bedre komfort i dine sko, så du kan gå bedre og mere behageligt. Deres pigge og skridsikker beskyttelse holder dig på fødderne og er tilpasset forskellige situationer, behov og aldre. Springyards snørebånd er perfekt til dig, der gerne vil give dine sko nyt liv eller et anderledes look ved at tilføje lidt ekstra farve eller mønster.
 
Deres brede sortiment byder også på andet skotilbehør, der hjælper dig med at holde dine sko friske og pæne. Springyard produkter er skabt for at lette og give mere glæde i hverdagen.