• Fri fragt fra 599kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Sikker betaling via Klarna

Strømper

Her finder du strømper, som giver fødderne komfort, afhjælper fodproblemer og er velegnet til forskellige lejligheder.

Der findes mange varianter af sokker, og de er en vigtig hverdagsbeklædning, som bruges i mange forskellige situationer. Strømper kan bruges på flere forskellige måder og kan også være praktiske eller bruges som modetilbehør. De fås i forskellige materialer, farver og modeller for at matche tøj og skabe personlige stilarter. Mens du holder dine fødder varme og beskytter dem mod skoskader, vabler eller andre fodrelaterede problemer.

I vores sortiment finder du strømper til alle behov, alt fra diskrete hverdagsstrømper til farverige sokker, der giver dit outfit det lille ekstra. Eller strømper som hjælper med fysiske aktiviteter og andre hverdagslige lejligheder. De kommer fra flere kendte mærker og fås til både mænd og kvinder.

Vores tåsokker er unikke strømper med tæer og er perfekte til dem, der har problemer med fodsvamp eller let gnav mellem tæerne.Tåstrømperne spreder tæerne på en mere naturlig måde, hvilket gør at tæerne adskilles bedre og kan bevæge sig mere. Det gavner samtidig blodcirkulationen, og fødderne kan nemmere holde en jævn temperatur, holde tæerne tørre og også forhindre fodsvamp. Uanset hvad du har brug for, så findes der strømper til dig, i alle mulige forskellige modeller, mønstre og dejlige farver til alle årstider og lejligheder.

Der er også sokker til følsomme fødder, såsom skridsikre strømper med skridbeskyttelse, diabetesstrømper og specialstrømper, der er specielt udviklet til følsomme fødder uden presse sømme.

Du kan finde skridsikre sokker eller sokker med skridsikre såler, for godt greb på glatte overflader. Anti-slip sokker hjælper dig med at gå sikkert og fås i flere forskellige modeller og materialer, blandt andet i uld og bomuld. Skridsikre strømper hjælper dig med at holde balancen, både ung og gammel. De er også udviklet til følsomme og ømme fødder. Strømperne sidder helt uden tryk og har ingen sømme eller folder, der giver ubehag eller ubehag.

Diabetesstrømper er strømper til diabetikere eller til følsomme fødder. Som diabetiker er du ekstra følsom over for tryk og gnidninger, som du kan få af "normale" sokker. Sokker til diabetikere er designet med et blødt og hudvenligt materiale, har ekstra flade sømme eller ingen sømme, har rullekanter eller løs elastik, der ikke skaber unødigt tryk.

Vi tilbyder strømper med kompression, der er strikket på en unikt måde og virker på at øge blodcirkulationen, og giver næring og luftudveksling til musklerne. Hvis du har f.eks. hælspore, kan du lindre den og lindre plantar fascia scenen med en hælsporestrømpe med kompression. Nogle sportsstrømper med kompression bidrager også til sundere ben både under og efter træning.

Sportssokker er vigtige beklædningsgenstande, der kan gøre en stor forskel i fysisk aktivitet. Sportsstrømper er specielt designet til at være ekstra slidstærke, transportere fugt, reducere muskelvibrationer, give hurtigere restitution og støtte musklerne. De kan bruges til forskellige former for aktiviteter, såsom løb og træning. Bomuldsstrømper bruges af mange, der træner, da de er bløde, behagelige og lavet af materialer, der transporterer fugt væk og holder fødderne tørre og friske. Fordi sokkerne transporterer fugt væk, mindskes også smertefulde ubehag på fødderne, såsom vabler og gnidninger. Pasformen på sportsstrømper adskiller sig også fra "almindelige" sokker, de er bedre formet efter fodens struktur. Det betyder, at de sidder bedre på foden, samtidig med at de giver mere komfort. Uanset om det er løb, powerwalking, crossfit, yoga eller dans, så har vi sportsstrømper, der passer til din aktivitet.

Varme strømper eller sokker er lavet til de koldere tider om året og til dem, der har frosne fødder. De varme strømper er tilpasset både hverdag og sportsaktiviteter og fås i både uld, bomuld og et materialemix.

Du kan også finde sokker med et lavere skaft, der passer særligt godt til sneakers. Eller foretrækker du ballerinasokker, så har vi lave strømper eller helt uden skaft, der er tilpasset specifikt til ballerinasko eller andre lave sko, hvor du ikke ønsker at sokkerne skal ses. Strømperne giver komfort i skoen og holder fødderne på en mere behagelig temperatur. Alternativt hvis du ønsker en sok, der ikke er synlig eller stikker op over kanten af ​​skoen.

Hvilke strømper er bedst?
Du kan finde de bedste strømper hos os. Der findes sokker i alle mulige varianter og materialer eller med funktion og til forskellige formål. Vælg altid sokker efter behov og aktivitet. Men uanset hvilken slags strømper du leder efter, så har vi sokker, der passer til dig og dine behov.

Hvor ofte skal du skifte strømper?
Strømper udsættes dagligt for snavs, sved og bakterier, der kan forårsage dårlig lugt og infektioner. Derfor er det vigtigt altid at sørge for at have rene eller nye sokker derhjemme, så du kan skifte dem ofte. Ideelt set skal du skifte sokker hver dag eller vaske dem regelmæssigt for at reducere forskellige fodproblemer relateret til svedige eller fugtige fødder.

 

80 produkter

80 produkter

Du har set 36 ud af 80 produkter

Almindelige spørgsmål

Du bør vælge sokker efter, hvad du skal bruge dem til, eller hvad du foretrækker. Sokker findes i flere forskellige længder for at passe til forskellige sko og aktiviteter. 

Lave sokker | Ballerinatøjsokker 

Lave sokker er først og fremmest designet til at passe til ballerinasko. Sokkerne er lavet uden skaft og har en design, der gør, at de ikke ses i skoene. Du kan se alle vores ballerinatøjsokker her

Ankellængde | Ankelsokker 

Sokker passer perfekt til sneakers eller andre lave sko, hvor du ikke ønsker, at sokkerne skal ses. Skaftet på ankelsokkerne er designet til ikke at stikke op over kanten på skoene, og derfor er de blevet populære at bruge om foråret og sommeren. Vores ankelsokker findes i flere forskellige modeller og materialer, og du kan se dem alle her

Knælange sokker | Knæstrømper

Knæstrømper går op til knæene og passer perfekt til at bruge, når det er for koldt at gå barfodet. Eller som en del af din påklædning. I de seneste år er det blevet mere og mere populært at bruge knæstrømper til shorts, nederdele og kjoler. Men knæstrømper er også almindelige inden for fysisk aktivitet som løb, styrketræning og boldsport. Sokkerne til sport og fysisk aktivitet er lavet af holdbare materialer og har stoffer, der effektivt transporterer fugt væk, hvilket giver en mere behagelig temperatur for dine ben og fødder. Her kan du se alle vores knæstrømper, der findes i flere forskellige materialer. 

Crew-sokker | Vandringssokker og gåsokker 

Crew-sokker er sokker, der er højere end almindelige sokker. Sokkerne er blevet populære at bruge til vandreture og gåture. Årsagen til dette er, at sokkerne går højere op, eller er i samme højde som skoens skaft. Dette giver komfort til fødderne, men minimerer også risikoen for, at for eksempel snavs og sten skal komme ind i skoene, når du går. Her kan du se alle vores gåsokker, der er designet til at give dine fødder komfort og minimere risikoen for vabler, skavanker eller andet ubehag - noget, der er almindeligt ved vandreture og gåture. 

"Almindelig længde" | Klassiske sokker 

Den klassiske længde på sokker passer både til arbejde, træning eller hverdagsbrug. Sokkerne findes i flere forskellige materialer og udførelser. Men alle vores sokker er testet af vores fysioterapeut for at give dine fødder optimal komfort. Du kan se alle vores sokker på denne side.

For at vaske sokker på bedste måde er det vigtigt, at du følger vaskeanvisningen. Da sokker findes i flere forskellige materialer, har de forskellige instruktioner om, hvordan de bør vaskes.

Man kan ikke tørretumble alle sokker, nogle sokker skal lufttørre efter vask for at undgå at sokkerne går i stykker eller bliver beskadiget. Derfor er det vigtigt, at du følger vaskeanvisningen, som sokkerne har.